donderdag 21 april 2011

Book Musthave: Parisian Chic: A Style Guide


Droom jij ervan in Parijs te wonen en echte Parisienne te zijn? Of kleedt je je gewoon graag met de stijl die de Franse vrouwen bezitten? Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de Franse modestijl of die gewoon van mode houdt, is dit boek een hebbeding. Stijladvies van  het Franse model Inès de la Fressange, een echte Parissiene! Wat wil je nog meer?


Ooit je wel eens verwonderd hoe vrouwen uit Parijs die natuurlijke elegantie en stijl hebben gekregen? Het Franse model Inès de la Fressange deelt als echte Parisienne graag haar stijlgeheimen met jou. En zij kan het weten; want ze liep o.a. als model voor het Franse modehuis Chanel. En dat doet ze bijzonder praktisch: in haar boek geeft ze tal van insider tips hoe Franse vrouwen zich kleden en hoe je het beste dure items met budget items kunt mixen voor een interessante look. Stap voor stap legt ze je ook uit welke accessoires fijn zijn om te gebruiken en maakt ze gebruik van mooie streetstyle fotografie waar je je door kunt laten inspireren.


Maar daar blijft het niet bij: Inès geeft ook tips hoe je je huis kunt omtoveren tot een Franse maison. Al deze tips, tezamen met een lijstje van haar favoriete shopadresjes maken dit boek tot een musthave handboek voor iedere vrouw die zichzelf een touch of Paris wil aanmeten.

Parisian Chic: A Style Guide is te koop via Amazon of via de American Bookstore voor €33 (Spui, Amsterdam)

3 opmerkingen:

  1. Grappig, ik googlede naar dat boek en kwam toen op jouw blog terecht. :) Die wil ik ook graag hebben!

    Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...