donderdag 10 februari 2011

Abonnement op lipbalsem!



Geurabonnementen ken je vast al. Op diverse websites schrijf je je in en krijg je elke maand een klein miniatuurflesje opgestuurd voor bijvoorbeeld een jaar lang. Maar wist je dat zoiets ook mogelijk is voor lipbalsem? Ik ontdekte een leuk Engels bedrijf genaamd Bonbon (nee, het ie geen chocolaterie) waar je voor 5 pond elke maand een gloednieuwe (biologisch natuurlijke) lipbalsem op je deurmat ontvangt. 

Ben je niet zo van de lipsticks en lipgloss maar liever naar de lipbalm? Dan is deze service misschien wel leuk voor je. Niet alleen zijn de doosjes heel erg cute er zijn ook nog eens talloze varianten. Goed om te weten is dat de lipbalms worden gemaakt van natuurlijke ingrediƫnten. Bonbon gebruikt als hoofdingredienten shea butter en planten oliƫn die je lippen zijdezacht maken.



Gaat een abonnement je nu iets te ver en wil je eerst iets uitproberen? Dat kan ook. Je kunt ook loss lipbalms kopen. De verzendkosten binnen Europa zijn trouwens gratis, dat scheelt. En je kunt betalen met PayPal en per lipbalm ben je 6 pond kwijt.

In elk doosje zit 3,5 gram, waar je best aardig lang mee doet (tenzij je non-stop smeert natuurlijk). Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...