vrijdag 11 februari 2011

Mijn favo tv-programma's!


Er is soms niets leukers dan een avondje (of middagje) heerlijk op je bank (of bed) tv (of op je pc) naar je favoriete programma's en series kijken. Met een heerlijk drankje en iets te knabbelen binnen handbereik ben je good to go. Net als jullie heb ik zo mijn favoriete programma's die ik trouw bekijk! Welke? Kijk mee!

Er zijn programma's waar je thuis voor blijft en er zijn series die je voor het gemak wel eens wil laten schieten. Als ik kijk naar mijn vriendinnen hebben we best uiteenlopende smaak wat betreft tv-programma's. Zo is een vriendin van mij verslaafd aan Private Practice en Army Wives, waar ik dus helemaal niets mee heb. Ook ken ik veel mensen die thuisblijven voor Grey's Anatomy. 

Ik zelf heb ook zo mijn voorkeuren, hier blijf ik graag voor thuis:

 
Glee
Toen het in 2010 bij ons in Nederland op de buis is te zien ben ik weg van deze serie. De liedjes, de grapjes, Mr. Schuester niet te vergeten. I love it! Ik weet niet waarom maar op één of andere manier spreekt de muziek en de danspasjes mij wel aan, en dat terwijl ik helemaal niet houd van HSM of Grease. Ik vind Rachel met haar dwangmatige, perfectionistische trekken heel grappig, met mr. Schuester zou ik graag een beschuitje mee willen eten en Sue Silvester neemt geen blad voor haar mond en is daardoor echt goed in het maken van rake grappen.


  
Modern Family
En na Glee kan ik lekker blijven hangen want daarna zenden ze de familyserie Modern Family uit. Ik houd helemaal niet zo van comedyseries, omdat ik meestal de grappen te makkelijk en saai vind, maar deze show vind ik echt hilarisch. Ik vind vooral het homostel Cameron en Mitchell echt adorable. Die zou ik heel graag als mijn gay friends willen hebben. Ook Gloria (gespeeld door Sofia Vergara) heeft net als ik Colombiaanse roots en ik vind het leuk dat ze zo dicht bij zichzelf blijft ook vooral door de rol die ze speelt. De enige die ik een beetje uit de toon vind vallen is Jay (die je wellicht nog wel kent als Al uit Married with Children) ik heb het gevoel dat hij een beetje erg wordt gerecycled. Het is allemaal erg Amerikaans, maar dat is best wel leuk!


Gossip Girl
Tja, ik ben niet de enige die hier fan van is. Maar het verschil is misschien wel dat ik voordat de serie ooit begon alle boeken heb gelezen. That's right! Zoals je misschien wel weet is de serie qua verhaal niet hetzelfde als in de boeken, maar dat maakt het juist ook leuk. Waar moet ik beginnen? Ik ben dol op de fashion, de gevatte opmerkingen van zowel Gossip Girl als Blair, de vrolijkheid van Serena en haar iconische kledingstijl, de mannen van Gossip Girl, de prachtige setting van New York. Alles. Amen :-)

Welke Nederlandse programma's kijk ik graag naar?
Boer Zoekt Vrouw (Farmer seeks Wife) - Amusement 
Grenzeloos Verliefd (Love across the borders) - Amusement
De Wereld Draait Door (Newsprogram) - Nieuws


Hier ben ik nieuwsgierig naar:
Pretty Little Liars (in NL nog niet te zien)
Mad Men (nog nooit gezien) 


Voor welke series/programma's blijf jij thuis?

2 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik kijk echt heel erg graag naar Gossip Girl maar dat zal je wel gemerkt hebben op mijn blog hé, haha :P Verder kijk ik ook graag naar animatieseries zoals The Simpsons, Family Guy, The Cleveland Show en vroeger keek ik naar series die nu gestopt zijn zoals Lost, Heroes (weet niet of het gestopt is eigenlijk) en Prison Break :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prison Break is ook leuk! <3 Michael Scofield!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...