woensdag 1 december 2010

Shoptip: Marlies Dekkers voor de Bijenkorf

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het zover! De langverwachte lifestyle collectie die door de Nederlandse ontwerpster in samenwerking met warenhuis De Bijenkorf werd ontworpen ligt vanaf vandaag in de winkels. De collectie heet Geheimen, en bestaat uit 52 artikelen die onze zintuigen prikkelen!

Marlies Dekkers, kennen we als de koningin van de lingerie. Haar creatieve, innovatieve en sexy setjes weten menig vrouwenhart (en mannenhart natuurlijk) sneller te laten kloppen en celebs zoals Kelly Rowland lopen weg met haar ondermode. Inmiddels heeft La Dekkers al meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd en heeft ze eigen stores in steden als Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Parijs en Keulen. Exclusief voor de kerst, is de Nederlandse ontwerpster de samenwerking aangegaan met Nederlands meest bekende en chique warenhuisketen De Bijenkorf. De exclusieve collectie bevat niet alleen mooie lingerie zoals we die van Marlies gewend zijn, maar ook 52 andere artikelen die onze fantasie en verlangens aanwakkeren. De collectie staat geheel in het teken van Geheimen. De vijf kleurrijke sleutels symboliseren de belevingswerelden van het warenhuis: dames, heren, wonen en food. En vandaag is het zover: de geheimen zullen worden onthult!


The key to your heart
Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in de collectie. Marlies Dekkers' collectie is een lust voor het oog en koestert onze stille verlangens. Deze items mag je zeker niet missen: de lingerieset, de herensmoking (voor je vriend), de partydress, de in sleutelvorm uitgevoerde USB-sticks, kerstdecoratie en ornamenten versierd met sleutels, servies en een dekbedovertrek Ook onze zoete verleidingen worden gehoord: op de afdeling food kun je terecht voor exclusieve taarten en overheerlijke macarons.

Geheimzinnig
Waarom is er voor het thema Geheimen gekozen, zou je zeggen? Wie kan dat nu beter uitleggen dan de lingeriekoningin zelf: "December is een maand vol rituelen, verwachtingen en geheimen. Iedereen heeft meer geheimen aan het einde van het jaar. Op de grens van december en januari moeten die eruit. Wat lang een smeulend geheim was, een fantasie, een droom, wordt eindelijk werkelijkheid,"aldus Marlies Dekkers.

En wat is die invulling van onze geheimen, fantasieën en dromen toch behoorlijk fijn uitgepakt. De collectie is chique, mysterieus, prikkelend en vooral heel erg mooi! Al sinds de eerste promobeelden online verschenen heb ik niet kunnen wachten om meer te zien. Mijn favorieten? Ik heb zeker een zwak voor het prachtige dekbedovertrek, de ketting, het hartentasje (wat letterlijk mijn hart heeft gestolen), de USB-sticks en de opbergdozen. Niet alleen mooi voor jezelf, maar ook nog eens heel leuk om te geven.



Marlies Dekkers heeft mijn kerstwensen vervuld. En de jouwe?


De collectie is vanaf vandaag te koop via alle Bijenkorf filialen in Nederland en de webshop. Voor prijzen kijk op www.debijenkorf.nl voor meer informatie over Marlies, kijk op www.marliesdekkers.com

1 opmerking:

  1. Zitten echt leuke dingen tussen ! :) Marlies Dekkers ontwerpt echt geweldige lingerie ook :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...