woensdag 22 december 2010

FOTD: look voor de feestdagen Part I

Onlangs kreeg ik de Estee Lauder palette binnen die ik had besteld bij Brigitte's Boutique. En ik was razend benieuwd wat voor look je daarmee zou kunnen maken. Ik vertel je er alles over en ik laat je zien welke (nieuwe) producten ik voor deze look heb gebruikt!


Zoals je kunt zien zijn dit de producten die ik heb gebruikt voor deze look. De Catrice Eye Jewels komen uit de limited edition collectie die nu in de winkel ligt en ze kosten ongeveer €2,49. Nieuw in mijn stash is ook de befaamde concealer van Catrice, geliefd onder vele beautybloggers en lekker budget. En één van de beste producten van deze look zijn de nepwimpers van Eyelure! Dit populaire wimpermerk is Nederland aan het veroveren. Ik was heel benieuwd hoe zouden zitten. Ik heb wel eens eerder nepwimpers gedragen, maar ik vind het wel altijd een heel gedoe en vaak voel ik ze zitten. Voor deze look draag ik de Eyelure Party Perfect Lashes (€8,49), die in december en januari in de winkels liggen. Deze feestwimpers zijn extra glamorous en heel lang aan het einde voor een dramatisch effect. Van deze party wimpers zijn verschillende varianten: Dusk 'til Dawn, Twilight, Starlight, Night Fall, Smoke & Shadows, Pitch Dark, Midnight en de variant die ik draag bij deze look: Moonlight. Er zijn ook nog andere soorten kunstwimpers van Eyelure: Naturalites Strip Lashes (in 10 varianten), Naturalites Individual Lashes (in 3 varianten), Girls Aloud (ja, van die Britse meidengroep- 5 varianten) en tot slot zijn er dus de Party Perfect Lashes. Alle wimpers van Eyelure zijn verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën.Review Eyelure Perfect Party Lashes
Ik draag niet vaak nepwimpers maar ik vind ze onwijs leuk voor een feestje. Ik stond versteld wat een paar nepwimpers voor je blik doen. Het bambi-effect vind ik echt fantastisch. Zelf houd ik ervan om het accent op mijn ogen te leggen en met de wimpers springen ze er helemaal uit. Aanbrengen is gelukkig helemaal niet moeilijk. Er wordt lijm bij de wimpers geleverd. Een klein flesje met daarin lijm die vergelijkbaar is met typ-ex. Het droogt snel op, maar als het mis gaat kun je het gemakkelijk oplossen. Het eraf halen van je nepwimpers is dus helemaal niet lastig en don't worry je hoeft niet bang te zijn dat je je echte wimpers eruit trekt.

How to: Nepwimpers
Om nepwimpers succesvol aan te brengen, gebruik je ze als volgt (mijn manier): open het doosje en leg één van de wimpers op je wijsvinger, met de rand naar boven. Houd de wimper met je duim tegen zodat hij niet verschuift. Strijk heel voorzichtig met de lijm over de rand. Houd een pincet bij de hand en pak de wimper. Plak de wimper aan het begin van je ogen, waar je echte wimpers ook beginnen. Schuif vervolgens voorzichtig met de pincet de wimper op z'n plek, net zo lang tot die goed zit. Druk het zachtjes even aan zodat het goed blijft zitten (ongeveer 2 minuten is genoeg). Om het geheel wat natuurlijker te maken heb ik er bruine eyeliner overheen gedaan, zodat de overgang wegvalt. Het is een beetje mislukte foto (sorry) maar zo zag het eruit:

Eyes
Sephora Eye Primer
Estee Lauder Palette
Rimmel Dark Brown Liqued Eyeliner
Eyelure Perfect Party Lashes - Moonlight

Face
Dermalogica skin smoothing cream
MAC foundation
Chanel blush

Lips
Vaseline (klein beetje)
MAC Local Colour


Het fijne aan de oogschaduw van de palette van Estee Lauder is de hoge pigmentatie. Voor deze look heb ik de linkerkant (goudbruin en donkerbruin) van de palette gebruikt.
 Zoals je dus ziet zijn het gewoon bruine kleuren, maar op de een of andere manier ziet het eruit als paars als ik het op de foto zet.


Wat vind jij van deze look?

Stay tuned!

Dit artikel bevat een product die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk. 
Voor meer informatie, lees mijn disclaimer

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...