vrijdag 14 december 2012

Wishlist | Part 1



Ook zo'n zin in de feestdagen? Ik wel. Sowieso word ik al blij van alle decoratie en gezellige lichtjes. Call me sentimental, maar zo ben ik nu eenmaal. Het heeft wel wat. En om in de sferen te blijven, presenteer ik je graag mijn Gift Guide, oftewel: dit zou ik heel graag van de Kerstman ontvangen!

| Seizoen 1 New Girl |

Ik ben echt weg van New Girl! Sinds de eerste aflevering die ik heb gezien ben ik hooked. Ik ben nu bij seizoen twee en het leven van Jess (Zooey Deschanel) en haar huisgenoten word alleen maar hilarischer. Ik wou dat ik zulke leuke huisgenoten had (no offense :-)
 Anyway, seizoen 1 is nu verkrijgbaar op DVD voor €24,95)

| Duracell mobile charger |

Echt iets voor mij: een mobiele oplader voor onderweg. Draadloos en compact. Geniale uitvinding wat mij betreft! En ook heel erg nodig, want mijn smartphone is zoooooo snel leeg. En it's pink! Need I say more? Via bol.com voor €25

| Leuchtturm1917 |

Moleskine move over! Ik ben dol op deze boekjes. Ik heb er eentje in een prachtige helderblauwe kleur en nu aas ik op een knalroze! Ze zijn fijn, compact en ideaal om al je thoughts in te schrijven. En ze zijn te koop in heel veel kleuren! Te koop via writersplaza voor ca. €10 

| Palmetten / Cotton Fresh Scented Candle |

Altijd een leuk cadeau: een geurkaars! En ze zijn er in iedere prijscategorie. Stiekem droom ik nog van een Diptyque kaars, maar €50 voor een kaars gaat mij wat te ver. Deze Palmetten geurkaars in een schattig blikje is een budget vriendelijker en ook erg cute!
Geurkaars via Nelly.com €12,50


Hoe ziet jullie wishlist eruit? Ben benieuwd!

 

5 opmerkingen:

  1. Er staan leuke dingen op je wishlist. Ik heb een tijdje geleden ook een wishlist op mijn blog gepost.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb new girl nog nooit gekeken maar ik ben wel van plan om het ooit te bekijken :) leuke wishlist!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke wishlist! Ik kan zelf niet meer zonder mijn mobiele lader van Duracell! En die geurkaars heb ik ook, heel fijn is ie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Duracell mobile charger is superhandig, vergeet 'm alleen steeds in mijn tas te doen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...