dinsdag 6 november 2012

The Body Shop Christmas 2012: Give Joy!Kerstmis is coming! Hebben jullie er ook al zin in? Vorige week was ik bij The Body Shop voor de lancering van hun Limited Editions collectie bestaande uit hun bath & body lijn, wintertrend make-up en (kerst)presentjes! Ik neem je graag mee...

De kerstlijn van The Body Shop is inmiddels legendarisch. Net als voorgaande jaren bestaat de collectie uit drie geurlijnen: Cranberry, Vanille (en dit jaar) Ginger. De bath en bodylijn bestaat uit body butter, shimmer body lotion, handzeep, lip dome, body polish (scrub) en (ook nieuw) diffusers: fijne geuren voor in huis. Hmm, waar hebben we dat eerder gezien? ;-)
De Cranberry en Vanilla zijn oude vrienden, maar nieuw in het assortiment is de Gingerbread (peperkoek) lijn. De diffuser (geurstokjes) vind ik een leuke toevoeging aan het assortiment. Mijn favoriete geur is en blijft vanille. Dat is waarschijnlijk waarom ik altijd vol verwachting uitkijk naar de kerstcollectie. Hoewel de cranberry (zoet) en gingerbread (aromatisch) ook erg fijn ruiken.Op zoek naar een mooi palette voor een schappelijke prijs? Bij The Body Shop ben je aan het goede adres. De oogschaduwpalettes uit de Winter Trend Collection zijn sterk gepigmenteerd en de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd. Was waarschijnlijk ook de bedoeling, want ze zijn gemaakt voor het creëren van smokey eyes. De kleuren zijn glanzend, leuk voor de komende (najaars) feestjes! Er zijn twee palettes beschikbaar: Smoky Copper en Smoky Moonstone (€25). Want more? Ter gelegenheid van de Winter Trend Collectie zijn er ook nieuwe lipglossjes en lipsticks.

Hoe cute is dit? Dit is één van de vele cadeaupakketjes die je kunt kopen. En voor ieder budget, de cadeautjes starten bij €5. De peperkoek hierboven kost €22.

Feel good, do good. Big spenden kan met een gerust gevoel. The Body Shop verkoopt producten fair trade (boeren en telers hebben een eerlijke prijs gekregen voor de geleverde ingrediënten) en ze testen niet op dieren. Door het kopen van The Body Shop producten lever je een bijdrage en steun je de gemeenschappen die het wat minder breed hebben. Weten waar je geld precies naartoe gaat? Lees hier meer.


TBS Give Joy Bath & Body Collection:
Lip dome €5,50
Shimmer Lotion €10
Body Polish €10
Zeep €3,50
Home & Oil Fragrance €8
Handwash/Handlotion €6 - €10

Winter Trend Collection Make-up:
Smokey Eyes Palette €25
Kabuki kwast €17
The Sparkler €15
Colourglide shine (lipstick) €12
Dazzling Rocks (glitter highlighter) €25
Metallic Eye Definer €8,50


Wat vinden jullie van de collectie?

1 opmerking:

  1. Leuk artikel Roos, neem ik mee!
    Was nice to see u again :D

    x Sue
    sueii92.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...