woensdag 25 juli 2012

Tip: Cadeau.nl + WIN!

Cadeaus kopen, één van de leukste dingen om te doen! Shoppen voor een presentje waarmee je iemand blij kan maken. Maar oh boy, wat kan het soms moeilijk zijn om een geschikt cadeau te vinden. Voornamelijk voor mannen vind ik het een ramp om een geschikt cadeau te vinden. En om nu met een cadeaubon aan te komen? I don't think so. Is zo onpersoonlijk.
Webshop Cadeau.nl blijkt een walhalla te zijn voor het vinden (en kopen) van cadeautjes.
Kan het nog leuker?

Ik was aangenaam verrast toen ik bij Cadeau.nl uitkwam. Niet alleen kan je zelf rondsnuffelen, maar je kunt ook zoeken per gelegenheid. Handig dus als je op zoek bent naar een cadeau voor een huwelijk of een housewarming! Ook voor verjaardagscadeaus ben je bij deze webshop aan het goede adres.

Over twee maanden ben ik jarig en ik kon het niet laten alvast wat mooie dingen uit te zoeken. Donaties zijn altijd welkom ;-)


Deze vrolijk gekleurde vazen lijken mij ideaal voor in huis. Ik heb vrijwel nooit hele boeketten thuis staan. Maar juist een paar subtiele bloemen, dat vind ik ook heel mooi. Ze zijn onbreekbaar (handig!) en zijn verkrijgbaar in wit, roze, blauw en zwart.
Blob vaas
€15


Ik ben een grote fan van de notebookjes van Archie Grand waar ik al eerder over schreef. Er zijn heel veel soorten en kleuren, dus voor ieder wat wils. Helaas zijn ze vaak moeilijk te krijgen, dus ik was blij verrast toen ik zag dat deze webshop ze gewoon wel verkoopt. Hoog op mijn verlanglijstje: Journalists I met and liked :))
Notebook € 10
Super cute deze mok! Er zijn verschillende varianten, maar deze poezenmok vind ik het leukste. Hij is gemaakt van wit porselein, hoe chic! 
Mok €19
WIN! Ik mag shoptegoed t.w.v. €25 weggeven voor Cadeau.nl. Zin in een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders?

Volg dan via Bloglovin' en stuur een mailtje naar info.influencedbystyle@gmail.com . Meedoen kan t/m 4 augustus!  Succes :-)

4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...