woensdag 18 juli 2012

Shu Uemura x Karl Lagerfeld


Wat krijg je als je twee geniale mensen bij elkaar zet? Juist! Prachtige creaties. Eerder werd al bekend dat ontwerper Karl Lagerfeld een samenwerking aangaat met Shu Uemura, oprichter van zijn gelijknamige cosmeticamerk. Het is niet de eerste cosmetica collectie die Der Kaiser uitbrengt. Karl bracht al eerder in samenwerking met Sephora een LE collectie uit. Inmiddels lekt er ook steeds meer informatie en beeld van zijn meest recente samenwerking met Shu Uemura!

De samenwerking is niet geheel toevallig, want Karl gaf eerder al toe dat hij graag cosmetica van Shu Uemura gebruikt om zijn (fashion)schetsen mee in te kleuren. De losse oogschaduws hierboven zijn al een lust voor het oog, maar het ontwerp hebben we al eerder gezien.
De doosjes doen ons namelijk sterk denken aan de oogschaduws van budget merk Catrice!

Inmiddels is er ook een promo online verschenen, waarin Karls collectie voorbij komt. Ik ben zelf zeer benieuwd naar de swatches hiervan. Eén van Karls eisen was namelijk dat de oogschaduws zeer gepigmenteerd moesten zijn omdat je er - behalve je ogen - ook andere dingen mee zou kunnen kleuren (zoals papier voor mr. Lagerfeld dan).


 

Voor de campagne heeft Karl ook zijn eigen mascotte toegevoegd, een soort Japans poppetje.
De Shu Uemura x Karl Lagerfeld zal vanaf november dit jaar verkrijgbaar zijn.


Wat vinden jullie van designer make-up? 
(En dan bedoel ik cosmetica die gemaakt is door fashionmerken)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...