zondag 15 juli 2012

At the sea


Afgelopen week was ik een weekje aan de kust. Afgezien van zaterdag -wat een heel mooie zonnige dag bleek te zijn - was het de rest van de week niet super mooi weer. Daarom niet heel veel foto's gemaakt helaas, maar wel even de tijd kunnen nemen voor dingen waar ik normaal niet aan toe kom. Uit eten, naar het strand (indien het weer meeviel), veel lezen en natuurlijk af en toe even shoppen.
LINDA. Meiden gekocht. Ik vind LINDA. een van de leukste Nederlandse bladen. Naast de normale versie brengt LINDA. ook regelmatig thema-edities uit, zoals deze editie speciaal voor (jongere) meiden. Collectors item!

Twee jaar geleden ontdekt en sindsdien een vast adresje: de chocolaterie van Huize van Wely. Naar mijn mening echt de beste chocolade ongeveer die er is. De repen zijn verkrijgbaar in heel veel smaken (ook suikervrij zelfs) maar ik kies altijd voor mijn favorieten: vanille witte chcocolade en frambozen melk chocolade! Yum :-)


New in: twee mooie broeken van SuperTrash. Ik koop niet zo heel vaak broeken. Maar deze jeans van SuperTrash vind ik erg fijn en erg mooi. Ik had er al eentje in een soort goud/groene kleur. Voor het najaar kan ik deze donkerblauwe en donkergrijze broeken aan mijn garderobe toevoegen.


Ik werd meteen verliefd toen ik deze subtiele kettinkjes zag. Eentje uitgevoerd in wit met subtiele gouden hangertjes en een kettinkje in rose goud met een parelmoer bloemetje. Ik houd van lange kettingen. Ze kunnen een simpel shirt er ontzettend mee opleuken.


Onmisbaar voor op vakantie: een goede BB cream. Elk zelfrespecterend cosmeticamerk heeft er tegenwoordig een. Het is super handig: verzorging en de dekking van foundation in één. Voordat ik deze kocht maakte ik zelf BB cream, die DIY deel ik later met jullie. Deze vernieuwde BB cream van Garnier, speciaal voor de gecombineerde huid vind ik ideaal. Hij dekt goed, hij blijft mat en hij blijft ook lang zitten. BB Cream van Garnier is er in twee tinten: licht en medium en kost €9,99.
3 opmerkingen:

  1. Mooie broeken!
    Ik moet toch ook eens een keer de Linda lezen... Ben er nu nog steeds uit de buurt gebleven omdat ik niet zo'n fan ben van Linda de Mol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, toch lekker een weekje eruit, alleen wel jammer van het weer, maar ja. Die Linda. Meiden ga ik misschien ook eens kopen, want ben wel benieuwd wat er in staat. Die broeken zijn mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...