woensdag 20 juni 2012

This Week...

Wat een leuke dingen deze week! Daarom wilde ik jullie graag er deelgenoot van maken. En hij zit er nog niet eens op. Deze week gewerkt (en de rest van de week zal dat ook het geval zijn). Ik ben naar het Good Skin Labs Event geweest, waar we een global live chat sessie hadden met de specialisten achter het merk. Ik kende het huidverzorgingsmerk nog niet en maar nu ik er meer over weet ben ik nieuwsgierig om er meer over te gaan ontdekken. Over dit merk komt binnenkort een aparte post op de blog.

Ik kocht dit stoere armbandje bij de Pieces. Helemaal wat ik zocht: ik was al een tijdje op zoek naar subtiele armbandjes. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren: behalve in zwart, ook in rosegoud met roze en goud met grijs/wit. Ik ben er erg blij mee.

Ik ga er eindelijk aan geloven: werken op freelance basis! Handig om er meer over te weten te komen, dus het ik het ZZP Handboek 2012 aangeschaft. Heeft iemand trouwens nog handige ZZP'er tips? Laat het me weten, want ze zijn meer dan welkom!


Ik kreeg dit prachtige shirt binnen van OKE by Me, een merk waar ik al eerder een artikel over schreef. Ik houd van shirts met leuke/grappige teksten en oprichtster Kim Brouns maakt precies dat. Maar de onderneemster gaat verder dan alleen shirts, ze verkoopt ook sinds kort haar eigen armbandjes. Om hebberig van te worden!


1 opmerking:

  1. Super leuke armbandje! En de cupcakes zien er super schatiig uit. Succes met je freelance carriere! :D

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...