zaterdag 30 juni 2012

Nageldecoratie met Sylvie's Nails


Vers in de schappen: nailwraps by Sylvie van der Vaart. Nailwraps zijn al enige tijd een hit in beautyland en bovendien super handig. Yours truly is dol op nagellak maar ook erg ongeduldig en soms is er gewoon te veel haast om uitgebreid te lakken. Als voetbalvrouw, presentatrice en model weet Sylvie van der Vaart alles van een hectische leefstijl. Toch ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Beauty does know comfort, zo bewijst Sylvie en daarom lanceert ze Sylvie Nails, een scala nailwraps, vrolijk gekleurd en voorzien van opvallende dessins!

In een handomdraai een nieuw kleurtje of opvallende nagels. Geen geknoei of wachten totdat je nagels eindelijk droog zijn. Nailwraps zijn inderdaad wel iets voor mij. Steeds meer merken komen op de proppen met nailwraps/stickers. Sephora was één van de eersten en nu heeft ook Sylvie van der Vaart haar eigen lijn nailwraps in de schappen.

Leuke is dat er heel wat te kiezen valt! Mijn aandacht werd meteen getrokken naar het dessin met de blauwe sterretjes. Zo cute! Naast de sterretjes zijn er nog zo'n 16 verschillende prints en kleurtjes!

Hoe breng je de nailwraps nu aan? Simpel. Je plakt ze gewoon op je nagels (en je kunt ze makkelijk los trekken als je ze per ongeluk scheef plakt), je drukt 'm goed aan op je nagels en tot slot vijl je de randen weg. Voila: killer nails! Heel handig: elk setje bevat ook een vijl, dus die hoef je niet erbij aan te schaffen.


Naast glitter en neon nailwraps zijn er ook heel veel prints in Sylvie Nails collectie. De daredevils onder ons kunnen zich uitleven met dierenprintjes zoals zebra en luipaard of hartjes voor een wat romantischer effect.

Handig voor op vakantie als je geen nagellak wilt meenemen. De setjes kosten 7,99 per stuk en zijn o.a. hier en hier te koop.
Wat is jullie eerste indruk?

2 opmerkingen:

  1. Ben deze nog zeker van plan om te kopen! Ze lijken me erg leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, lijkt me echt heel handig! Ben benieuwd hoe het er in het echt uitziet!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...