maandag 25 juni 2012

Budget Beauty Tip: Essence Fragrances


Ik ben dol op budget beauty tips. Zeker in tijden van deze recessie, kan het geen kwaad om ook op de (beauty)kleintjes te letten. Deze week spotte ik deze schattige mini-fragrances van budgetmerk Essence in de winkels. Zoete én sexy geurtjes, ideaal voor in de handtas!


De geurtjes zijn afkomstig van de Essence Like A New Love geurlijn. Er zijn in totaal 6 geuren in twee formaten 50 ml en een handige handbag size van 10 ml. Ik heb er twee meegenomen: Like A New Love en Like A Trip To New York.

Like A New Love is een geurtje voor de lovebirds onder ons. Het is een romantische zoete geur met topnoten mandarijn, grapefruit en peper. De hartnoten zijn van pioenroos, hyacint, roos en perzik. De geur is afgemaakt met de basisnoten van koffie, vanille, chocolade en musk. All the ingredients of love, dus!

Like A Trip To New York is een heel ander soort geur dan de voorganger die ik beschreef.
Met topnoten van grapefruit en cranberry een hartnoten van o.a. roos en een basisnoot van cederhout, wit hout en amber. Zwoel en vrouwelijk, dit is mijn favoriete geur van de twee.

Er zijn ook nog 4 andere geuren: Like A First Day in Spring, Like A Girl's Night Out, Like A Walk in The Summer Rain en Like A Day in A Candy Shop.

Voor de 50ml fles betaal je €6,99 en de kleine tasverstuiver kost slechts €2,99. Best budget toch?Helaas voor mij waren de rest van de geurtjes bij de plaatselijke Kruidvat uitverkocht, maar ik ben zeker benieuwd naar Like A First Day in Spring en Like A Walk in The Summer Rain.

Het zijn trouwens Eau de Toilette geuren, die wat minder lang blijven hangen dan Eau de Parfum, maar who cares? Voor €2,99 spuit ik graag gedurende dag de geur alsnog op.

Wat voor soort geuren vinden jullie lekker?

2 opmerkingen:

  1. Mijn favoriete geur is momenteel al een hele tijd 'Insolence' van Guerlain. Deze mini's van essence lijken me erg handig om in je handtas te steken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de geur van New york ook! Ik heb ze allemaal getest in de winkel en ze rijken allemaal erg lekker!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...