dinsdag 26 juni 2012

Inside Chanel's Bombay Express


Ik heb maar één woord toen ik deze beelden zag van de limited edition collectie van Chanel: Wow. De LE Bombay Express is echt prachtig! Het Franse modehuis laat een heel nieuw licht schijnen op de traditionele Indiaanse glamour. Eén ding is zeker: aan veel goud en glitter ontbreekt het niet!Het is absoluut één van die collecties waar je maar naar blijft kijken. India was overduidelijk de absolute inspiratiebron voor het Franse modehuis, die de Indiaanse glamour ook liet terugkomen in de 2011/2012 collectie.

De focus in deze collectie ligt op de ogen. Denk aan veel (zwarte) kohl en donkere (glitter) oogschaduws (Chanel's
Illusion D’Ombre Mirifique in de zwarte kleur Nirvana).


Pareltje (letterlijk) in deze collectie is de highlighter met Indiaans reliëf. Deze gouden shimmer highlighter geeft een subtiele glans aan de wangen, ideaal voor gebronsde (zomer)huidjes. (Route des Indes de Chanel)

 Ook ongelofelijk mooi is dit gouden lakje die de naam Diwali draagt. De look wordt afgemaakt met een subtiele lipkleur die een mooi contrast biedt met de heftige (kohl) ogen, een lichtroze tint
Rouge Coco Shine Lipstick – #437 Empreinte.


De collectie is nu tijdelijk te koop in geselecteerde verkooppunten wereldwijd. In Nederland is de collectie zoal te verkrijgen in de Chanel winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Wat is jullie indruk van de collectie?

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...