woensdag 16 mei 2012

Gossip Girl Box


Zoals ik al eerder schreef heeft de serie Gossip Girl haar eigen limited edition beauty box in Amerika. Hoe cool is dat! Deze exclusieve box werd deze maand gelanceerd en hoewel de meeste van ons (tenzij je in de VS woont) 'm niet kunnen bemachtigen, was ik wel razend benieuwd naar wat er in zat!

Smeren met de luxe producten van Blair of Serena, klinkt niet verkeerd hé? Dat hebben de makers van deze beauty box ook gedacht. Daarom kwamen ze op de proppen met een speciale editie voor mei, exclusief voor alle Gossip Girl fans.

In de box zitten net als bij de andere beauty boxen fullsize én sample producten, afgestemd op de serie en de personages. Leuk extraatje: de box is voorzien van tips van de haarstylisten en visagisten uit de serie.


Ik vond op internet een aantal versies van de Gossip Girl box. Blijkbaar zijn er diverse boxen in de omloop met high-end producten uit de serie. I like!
Bron.
Bron.

Ik spot een Kiehl's crème en één van Blairs favoriete merken: Bvlgari!
Bron.
Bron.

Het valt mij best op dat er verschil zit tussen de boxen! Niet alleen zijn de kaarten anders maar ook de producten. De BB cream van Dr. Jart wordt wel vaak gesignaleerd!

Grappig detail: achter op elke kaart staan vragen! Hoe leuk!

Wat vinden jullie van de Gossip Girl Birch Box?

En als jullie mochten kiezen: welke tv-serie/film box zou jij dan graag willen hebben?

Ik zou kiezen voor een Pretty Little Liars-box of voor een New Girl-box (voor hem en haar) 

Liefs!

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige box! Ik hoop dat ze hier ooit ook zo`n box uitbrengen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...