zaterdag 14 april 2012

OPI New York City Ballet


OPI lanceert weer een nieuwe limited edition collectie! Na de Holland collectie is OPI nu geïnspireerd geraakt door het New York City Ballet gezelschap. En dus komt het merk nu met een reeks zachte tinten. Kijk je even mee?

De collectie bestaat uit vijf zachte tinten zoals beige, roze, lichtgrijs en lila. De inspiratie komt volgens OPI Executive Vice President Suzi Weiss-Fischmann voort uit de dansers, choreografen en prachtige kostuums.
"De beige, roze en witte kleuren doen denken aan klassieke balletschoenen, tutus en balletpakken, terwijl het transparante lila en grijs kleur toevoegen aan de traditionele balletkleuren,'' aldus Suzi.

Zoals we van OPI gewend zijn heeft elk lakje weer een grappige naam, zoals Don't Touch My Tutu! en My Pointe (ballet houding waarbij je danst op de toppen van je tenen) Exactly!


OPI Bare My Soul is een beige/nude lakje met een roze ondertoon. De lakjes uit deze collectie zijn allemaal vrij transparant, als je kijkt op internet naar de swatches geven ze allemaal een zeer lichte dekking. Geen felle kleuren dus.


You're Callin' Me A Lyre is een pastelroze kleur. Dit is een mooie kleur voor als je wel graag mooie nagels wilt, zonder dat het teveel opvalt. Net als z'n voorganger is deze ook transparant dus reken maar dat je minimaal twee lakjes moet aanbrengen wil je het een beetje zien.

 Don't Touch My Tutu!* is een wit lakje. Persoonlijk lijkt mij deze kleur nogal saai. Ik zou ook zeker een leuke shimmer topcoat gebruiken of dit lakje gebruiken als basis voor een leuke nailart. Zelf zou ik 'm zo niet dragen.


 Care To Danse?* is een zachte lila kleur. Dit lijkt mij nog het meest interessante lakje, want ik houd zelf wel van lila. Op internet heb ik aan de swatches gezien dat deze ook erg transparant is, dus mocht je daarvan houden, dan is deze collectie echt iets voor jou.


 My Pointe Exactly* is een heel mooie lichtgrijze tint. Als ik zo kijk naar de swatches online geeft dit lakje nog de meeste kleur af. Ik vind dit persoonlijk een heel mooie kleur. Grijs kan vaak zo doodslaan op je nagels, maar juist omdat dit lakje zo transparant geeft het een mooi subtiel grijze kleur af die heel chic staat.

Pirouette My Whistle* is een zilverglitter lakje. Deze is echt ontzettend mooi!!! Ik heb de swatches online gezien en ik vind dit lakje erg mooi. Je kunt 'm handig gebruiken als topcoat om andere lakjes mee te versieren. 

Zelf heb ik mooiere collecties gezien van OPI, maar ik denk als je van transparante nude lakjes houdt is dit wel iets voor jou. Ik had verwacht dat de lakjes meer kleur zouden hebben, maar als ik zo kijk zijn ze bijna allemaal identiek. De lakjes van OPI kosten €13,95 per stuk.Alle OPI nagellakken zijn vrij van tolueen, DBP of formaldehyde en bevatten het revolutionaire ProWideTM penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken. De lakken met een * zijn ook verkrijgbaar als minilak van 3.75ml in de New York City Ballet Mini Pack en kosten €17,95.  De collectie is vanaf eind april verkrijgbaar bij o.a. Mooi Parfumerie en Sephora.

Wat vinden jullie van de collectie?
Liefs!

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...