zaterdag 14 april 2012

Leuke App: Trendabl


Eén van de leukste dingen om te doen in mijn vrije tijd vind ik het afstruinen van het world wide web op zoek naar fijne fashionlooks. Ik vind mode erg leuk maar ik ben niet echt een modemeisje, dus laat ik mij graag inspireren door dames die zelf wel fashionista's zijn! Nu kennen we natuurlijk allemaal wel de grote sites als lookbook.nu en Pinterest, maar ken je deze app al?


Stel: je bent op een feestje en je spot een goedgekleed persoon en je neemt een foto van de persoon. Maar in plaats van het op je blog zetten, kun je 'm ook delen in een community met anderen. Of een link sturen naar je vrienden om te vragen wat zij van de look vinden. Dat is het idee achter de app van Trendabl. Je neemt de foto, je voegt er wat keywords en info aan toe (zoals de kledingmerken, designer, kleur etc.) en je post 'm.
Je kunt via deze app ook looks van andere gebruikers bekijken. Helaas heb ik zelf geen iPhone dus kan ik deze app niet downloaden, maar voor wie van fashion houdt en in het bezit is van een iPhone is dit een heel leuke app! Maar er is meer, zo kun je ook op zoek gaan naar welke trends het meest populair zijn en welke celeb wat precies draagt.

Hebben jullie nog leuke fashion/beauty apps voor de iPhone of Android? Deel ze!
 
Liefs!

1 opmerking:

  1. Erg leuk, maar als je een foto van iemand anders neemt, dan kan je toch niet weten waar alles vandaan komt?
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...