woensdag 18 april 2012

Mijn favoriete lipsticks


Eén product waar ik absoluut weg van ben is lipstick. Ik gebruik het haast iedere dag en ik het is ook één van mijn favoriete producten om te kopen. Vroeger was ik meer fan van lipgloss, maar nu ik wat ouder ben vind ik lipsticks gewoon fijner, vrouwelijker en chiquer. Vandaag deel ik met jullie mijn vijf favorieten!




Ik heb niet (zoals veel beautybloggers) een onwijs grote lipstash, maar toch heb ik best wel ruim de keuze. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik grijp toch altijd terug op mijn favorieten. Deze vijf lipsticks pak ik gewoon het meest en belanden allemaal in mijn tas. Van budget tot high-end, op zich heb ik geen voorkeur voor duur of een merk. Het gaat om de kwaliteit. Ik heb een lipstick van Catrice, Kate Moss voor Rimmel, Revlon, MAC en Dior die ik het liefste opdoe. 

 
 Ik heb een aantal lipsticks van Catrice maar toch vind ik de kwaliteit erg verschillen. Sommige vind ik fijn, andere draag ik gewoon nooit. De kleur 090 Fox Nox (kost geloof ik €3,49 ofzo) is wel mijn favoriet. Het is een heel mooi donkerroze tint. Hij is afkomstig van de Ultimate Shine-lijn. Hij is heel romig en hij geeft een ontzettend mooie kleur af. En dat voor zo'n lage prijs!


Nog zo'n favoriet is de Kate Moss for Rimmel Lipstick (in nr.5 - tweede van links). Een heel erg mooie felroze neonkleur. Hij blijft onvoorstelbaar lang zitten, overleeft een maaltijd of een drankje, hij geeft ontzettend veel kleur af en extra pluspuntje: hij ruikt lekker zoetig! Ik geloof dat hij €5,99 kost, dus dat is ook niet onwijs duur.

 
Revlon is een merk wat nog niet zo lang in Nederland te koop is. Ik weet dat ze 'm bij sommige filialen van DA verkopen, verder is het helaas nog niet overal te verkrijgen. Ik heb meerdere lipsticks van Revlon en ik vind ze zo fijn! Qua prijscategorie zitten ze een beetje tussen budget en high-end in. Maar ik was vooral onder de indruk van de kwaliteit: hij voedt je lippen als een balsem, geeft veel glans en een zeer goede pigmentatie. En hij blijft lang zitten. Ik gebruik het liefst een vleugje van deze lipstick: Revlon Rosy Nude (eerste van links), als ik 'm lichtjes aanbreng heeft hij de kleur van mijn eigen lippen. Een nude-look met wat extra's dus.



En dan misschien wel mijn allergrootste favoriet: de Dior Addict Lipstick in de kleur 564 Model. Recentelijk heb ik deze lipstick opnieuw gekocht, wat voor mij niets anders dan bewijst dat dit écht liefde is. Hij kost vrij veel (zo rond de €28 - €30) maar oh, wat is hij het waard. De kleur is perfect voor overdag: fel genoeg om mee op te vallen, maar niet té fel dat je als een circusattractie over straat gaat. Hij glanst mooi, hij voelt heel lekker luchtig en gehydrateerd aan en hij blijft goed zitten. Ik sleep deze lipstick echt overal mee naartoe.


Ik draag niet heel vaak rode lippen, maar als de gelegenheid zich voordoet grijp ik naar mijn MAC Cockney lipstick. Hij is donkerrood zonder té donker te zijn en fel genoeg om mee op te vallen. Heel fijn aan de lipsticks van MAC is dat ze niet in de lijntjes gaan zitten of dat ze na één drankje of hapje de kleur alweer is verdwenen. De lipsticks van MAC kosten gemiddeld €17 á €18.

Dit zijn mijn favoriete lipsticks. Ik ben benieuwd: dragen jullie graag lipgloss of lipstick? En wat is jouw ultieme favoriet (misschien ontdek ik zo weer nieuwe!)

Liefs!

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...