maandag 9 april 2012

MAC Très Cheek


Er gaat niets boven een gezonde blos. Je kunt je nog zo crappy voelen met een mooie blush in de juiste tint zie je in instant fris uit. MAC heeft een nieuwe collectie blushes om van te watertanden: MAC Trés Cheek. Kijk je even mee?




Deze blush in een lila tint heet Powerblush Full of Joy.

Mierzoete pastelkleuren, felroze of juist een trendkleur als oranje. Laat je wangen spreken. Heb je een koele ondertoon (qua huidskleur) dan is een lichtroze blush erg mooi. Heb je juist een warme ondertoon dan kun je eigenlijk alles hebben, maar dan zal een perzikkleurige blush je wangen complimenteren.

De blushes van MAC zijn behoren steevast tot één van mijn favorieten. Ze zijn mooi gepigmenteerd en je kunt ze bovendien subtiel opbouwen. De Très Cheek collectie bestaat uit 6 blushes en kosten €20 per stuk.



Immortal Flower - een woord: wauw. Deze perzikkleurige blush is echt prachtig! Hebben, hebben, hebben!

Modern Mandarin is een rood/oranje blushtint. Ik denk dat deze kleur vrij fel is op de huid. Lijkt me een mooie combi met felrode of oranje lipstick!

Peony Petal is een paars/roze tint. Ik denk dat deze kleur vooral mooi staat bij donkere dames, bij deze meiden komen felle kleuren vaak het mooiste uit op de huid. Waar breng je precies blush aan? Tegenwoordig is het de trend om je blush 'laag' aan te brengen dus als het ware onder je jukbeenderen, vanaf je haargrens naar het midden (en goed blenden natuurlijk!!)


De MAC Très Cheek collectie is limited edition en ligt sinds 7 april in bij de MAC-verkooppunten. MAC is verkrijgbaar bij de grotere filialen van de Bijenkorf, enkele Douglas-filialen en de MAC Pro Store aan de Heiligeweg in Amsterdam. Check voor meer verkooppunten de website van MAC.
 

3 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren! Ik vind je blog er leuk en ben je dan ook met bloglovin gaan volgen! Wat heb je een mooie header zeg!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jeetje, wat lief zeg! Dank je wel ;-) het zijn juist dit soort reacties van mensen zoals jij die mij ontzettend vrolijk maken. Dus hartelijk dank!!!! Liefs

      Verwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...