zondag 8 april 2012

Report: bezoek aan de nieuwe Kiehl's Store

Credit: Sophie Eekman.

Kiehl's is weer een winkel in onze hoofdstad rijker en afgelopen week bezocht ik hun nieuwe store in de 'cosmeticastraat van Amsterdam', de Heiligeweg. Ik neem je graag even mee met een 'online tour' door hun nieuwe winkel. Are you ready?


Kiehl's bestaat al ruim 160 jaar en komt oorspronkelijk uit Amerika. Doordat Kiehl's van origine een apothekersmerk is doen ze al jaren (wetenschappelijk) onderzoek naar de de beste natuurlijke ingrediënten. Dit doen ze in samenwerking met de medische instituut van de universiteit van Harvard. Het merk staat bekend om het geven van professioneel advies en informatie, hun retro verpakkingen en veel natuurlijke ingrediënten. De medewerkers dragen allemaal een witte laboratoriumjas.


Wereldwijd zijn er steeds meer winkels van Kiehl's geopend door de jaren heen en ook in Nederland zijn er nu drie geopend in Amsterdam. Een shop-in-shop in de Bijenkorf, een brandstore op de Hobbemastraat en een kleinere winkel aan de Heiligeweg. De winkel is zoals gezegd kleiner dan de store aan de Hobbemastraat, maar dat mag de pret niet drukken, want het ziet er heel gezellig uit! Kiehl's is een familiebedrijf en heeft dit ook hoog in het vaandel staan.

In de winkel wordt niet het gehele assortiment verkocht, maar je kunt er wel terecht voor de meest populaire producten van Kiehl's zoals bijvoorbeeld de Ultra Facial Oil -Free-lijn en de Kiehl's Midnight Recovery; twee lijnen die in Nederland erg vaak worden verkocht. Ook fijn: in elke winkel van Kiehl's kun je een gratis skinconsultation laten doen. Hierbij wordt er gekeken naar jouw huidtype en krijg je allemaal gratis samples mee die passen bij jouw huid. Toen ik een bezoekje bracht aan de store heb ik ook een aantal samples meegekregen om thuis uit te proberen. Ik ben vooral benieuwd naar de Ultimate Strength Hand Salve (om mijn droge handen weer zacht en soepel te maken) en de Acaï Damage Repairing Serum.
Credit: Sophie Eekman.
En natuurlijk is ook mijn favoriete Kiehl's product in de nieuwe winkel verkrijgbaar: de Ultra Facial Oil- Free Gel Cream. Waarom favoriet? Hij smeert fijn en is heel licht van textuur (doordat het een gel cream is). Daarnaast is hij verkoelend op je huid en trekt hij snel in. Hij hydrateert mijn huid en houdt zo het vochtbalans op peil. En het grote pluspunt: doordat er geen olie in zit gaat het 't glimmen van mijn huid tegen. Minder glimmende T-zone, maar wel genoeg hydratatie zodat mijn huid niet uitdroogt. Ultra Facial Oil-Free Gel Cream €24 (50 ml). 

Voor wie niet (in de buurt van) Amsterdam woont, je kunt nu ook via de Kiehl's webshop winkelen! Kiehl's heeft bovendien haar prijzen met 20 - 40 % verlaagt. Bovendien heeft het merk voor elk huidprobleem een passende oplossing (van acne tot een vochtarme huid). Ook kun je terecht voor fijne verzorgingsproducten voor je haar, lichaam en zelfs zonverzorgingsproducten. Voor mannen is er ook een speciale lijn bestaande uit haarverzorging, lichaamsverzorging en huidverzorging (zoals bijvoorbeeld aftershave).

Zijn jullie bekend met Kiehl's? Wat voor huidtype hebben jullie?
Have a lovely weekend!
Liefs!

1 opmerking:

  1. Leuk verslag en foto's! Ik heb nog geen ervaring met Kiehl's zelf heb ik een gevoelige huid en ben ik alert op ingrediënten die in producten zitten. Ik zal er eens langs gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...