woensdag 14 maart 2012

Tip: Mighty Notes


Me and notebooks are a great match! Het is geen geheim dat ik een grote fan ben van opschrijfboekjes. Ik heb via Etsy leuke notebookjes ontdekt van de shop Big & Mighty. Eigenlijk is het design gericht op mannen (ze moeten een beetje mannelijke look&feel hebben) maar ik vind ze stiekem zelf ook awesome!



Er zijn verschillende soorten notebookjes, de opschrijfboekjes op de plaatjes in dit artikel kosten €7,04 (exclusief verzendkosten). Behalve de titels Perfect Plans en My Awesome Thoughts zijn er ook de titels Man Plans, Man Thoughts, Man Methods, Man Logic, Shop Thoughts and Grill Things, speciaal voor mannen! Leuk cadeautje voor je creatieve vriend, broer of vader.  Leukste voor mannen vind ik My Dirty Thoughts. Hoé grappig!



Wat ik altijd in mijn notebookjes schrijf? Ik maak regelmatig to-do-lijstjes, wensenlijstjes of ik schrijf wat random ideeën of inspiratie/gedachten op. Meestal neem ik er één mee voor onderweg, maar ik heb er ook standaard eentje naast mijn bed liggen. Omdat ik -hoe raar ook- regelmatig midden in de nacht een goede ingeving/idee krijg! 
Liefs!

2 opmerkingen:

  1. leeuke boekjes! ik krijg ook 's nachts de leukste ideeën voor mn blog :)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...