maandag 19 maart 2012

NOTD: Catrice Salmon & Garfunkel (review)


Catrice heeft een tijdje terug haar assortiment vernieuwd en er zijn een aantal lakjes verdwenen, maar ook weer bijgekomen. Eén van die nieuwe kleuren is 830 Salmon & Garfunkel, een prachtig oranjeroze/zalmkleurig lakje. Is dit een nieuwe favoriet?


Het eerste wat me opviel aan het flesje was de kleur! Ik ben echt verliefd op dit tintje. Zoals de naam al zegt doet de kleur denken aan zalm (hóe grappig is de naam Salmon & Garfunkel?) en heeft een subtiele glans. Deze heb ik dus meegenomen om te reviewen, ik kon 'm niet weerstaan.

Eenmaal thuis en nu ik 'm heb uitgeprobeerd moet ik eerlijk zeggen dat mijn liefde een beetje is bekoeld. Volgens Catrice volstaan twee laagjes nagellak voor een optimaal resultaat. Maar ik vond na één lakje de nagellak extreem stroperig. WTF? Dat ben ik niet gewend van Catrice nagellakjes. Bij de tweede laag werd het al niet beter en aan het einde van de dag had ik hier en daar al wat tipwear.

Erg jammer want ik vind het nog steeds een heel erg mooie kleur! Qua pigmentatie is de kleur goed. Hij is net zo zalmroze als in het potje. Met een topcoat eroverheen (ik gebruik nu OPI) gaat het wel wat beter, maar ik blijf het jammer vinden dat het niet goed blijft zitten.
Om die reden zou ik dit lakje dan ook niet opnieuw kopen, hoe mooi ik de kleur ook vind. 

Wat vinden jullie van Salmon & Garfunkel?
Liefs

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat de nagellak niet fijn opbrengt. Het is wel een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ie een beetje tegenvalt, 't is nochtans een mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...