vrijdag 10 februari 2012

❤Thank God It's Friday #5


Wow, wat gaan de weken snel! Tijd om even terug te blikken, naast wat persoonlijke dieptepunten waren er ook genoeg highlights!
 
Nieuwe lanceringen! Yep, mijn inbox blijft volstromen met leuke beauty en fashionnieuwtjes. En er zijn ook weer heel fijne merken gespot. Hoog op mijn test-lijstje staat de nieuwe L'Oréal Lumi Magique, de L'Oreal lakjes Color Riche Vernis en de L'Oreal Caresse lipsticks (jeez, nogal een overload aan L'Oréal these days!)

Schaatsen! Iedereen had het de afgelopen week alleen maar over de Elfstedentocht maar ik kan toch vooral alleen maar denken aan schaatsen. Vroeger wilde ik graag kunstschaatser worden, guess that didn't happen!

Warme chocolademelk! Met of zonder slagroom het blijft lekker, ideaal voor op het werk :-)

❤  Valentine's day. Ja, het is cliché en tegenwoordig heel commercieel geworden, maar ik kan wel blij worden van alle aandacht voor romantiek. Mocht je nog wat filmtips willen: Letters To Juliet, Kate & Leopold, Something Borrowed, Love And Other Drugs en One Day!

❤  Leuke dingen doen met vrienden. Zo was ik onlangs met een vriendin naar de film The Inbetweeners (superdroge Britse komedie over vier loser vrienden die losgaan op vakantie, hilarisch!!). 

Alvast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs  

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...