donderdag 9 februari 2012

Hip voor de heb: Sal Y Limon

Ze zijn kleurrijk, hip en verkrijgbaar in verschillende soorten texturen en maten: de armbanden van Sal Y Limon zijn een lust voor het oog. Ik heb dit merk onlangs leren kennen en ik weet het zeker: hier moet ik onmiddellijk wat van gaan aanschaffen!

Het merk komt oorspronkelijk uit Zwitserland en werd opgericht door twee vrienden: Raffaella Iten Metzger en Mehmet U Inan. Met hun achtergrond in muziek, televisie, communicatie en design begon het duo in 2009 met het lanceren van hun eerste collectie.

En niet zonder succes, want de armbanden zijn inmiddels bij velen erg geliefd. Sal Y Limon brengt twee maal per jaar een collectie uit. Alle armbanden worden met de hand bewerkt en voorzien van een echt laagje zilver of goud. De armbanden worden in allerlei verschillende kleuren, maten en texturen gemaakt. 

Ook fijn om te weten is dat de sieraden vriendelijk geprijsd zijn. De armbanden beginnen vanaf €12,95, dus erg budget! Ze zijn te koop bij de Bijenkorf in de filialen Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. 
 Zelf vind ik de roze, blauwe en mintkleurige armbanden het mooiste. Wat ik erg mooi vind aan de sieraden is dat er verschillende patroontjes in gemaakt zijn, zoals sterren en bloemen. Het geeft een beetje een oosterse look and feel en tegelijkertijd ook modern en tijdloos! 

Mocht je nog een cadeautje zoeken voor Valentijnsdag, dan is dit zeker een aanrader. Tip: laat deze pagina gewoon duidelijk openstaan als vriendin/vriendlief in de buurt is.

 Wat vinden jullie van de sieraden? Past het bij jou? Welke is je favoriet?

Liefs! 

4 opmerkingen:

  1. Die roze vind ik erg leuk :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar zitten toch wel een aantal mooie tussen.. De middelste drie op de onderste rij van foto 1, of die brede witte op foto 2. Jammer dat ze die niet bij de Bijenkorf in Eindhoven hebben. Toch maar eens gaan kijken! Leuke tip :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat 'n leuke armbanden! Vind die brede turqoise armband van de 1e foto en de brede crèmekleurige van de 2e foto erg mooi en roze is altijd goed :-) Coole naam ook!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...