maandag 23 januari 2012

The Body Shop | Chocomania


Dat The Body Shop één van mijn favoriete cosmeticamerken is, hoef ik niet echt meer uit te leggen. De oplettende lezer heeft dit inmiddels al begrepen. What's not to love? Fijne, fair-trade producten, natuurlijk, organisch en vooral erg lekker en mooi! Tot mijn grote vreugde (en die van andere chocoholics) heeft TBS iets nieuws. Vanaf eind januari/ begin februari ligt er een nieuwe verzorgingslijn in de schappen: Chocomania!


Speciaal voor de chocoholics heeft The Body Shop een fijne chocolade-verzorgingslijn gemaakt. De lijn bestaat uit een shower cream, een body lotion, body butter, lip butter (yum!), body scrub en heerlijke hartvormige zeepjes!

De lipbutter(10 ml) kost €7. Ik ben benieuwd of deze ook daadwerkelijk naar chocolade smaakt of er alleen naar ruikt.

 Er is ook een body lotion in een handig pompflesje. Hygiënisch in gebruik dus, en het voorkomt dat je de verkeerde dosering neemt en het product te snel opmaakt. Bodylotion in 250ml €12 | Bodylotion in 60ml €4

 Zijn ze niet super cute? Deze hartvormige zeepjes ruiken naar chocolade en zijn heerlijk voor in bad. Soap Bar 100 mg €3.
De body scrub doet qua substantie denken aan een chocolademousse: hij is donker van kleur en ziet er romig uit. Ik ben zelf erg benieuwd hoe deze aanvoelt! Body Scrub in 200 ml €15 | Body Scrub in 50ml €5



Tot slot kreeg ik nog een aantal producten om uit te testen: de shower cream gel en de body butter. 

De Shower Cream Gel is een feestje om te gebruiken! Hij ruikt heerlijk en hij maakt mijn huid lekker zacht. Ook fijn: in de producten van TBS zitten geen parabenen, een groot pluspunt! Waar ik me alleen over verbaasde is de textuur. Hij is heel erg vloeibaar, ik had 'm iets dikker verwacht. Dat is wel jammer want daardoor gebruik je meer van het product en is het sneller op. Maar de chocoladegeur die achterblijft op je huid maakt een hoop goed!



Mocht je nu niet over het budget beschikken om de gehele collectie aan te schaffen, maar wel graag iets te willen kopen, dan zou ik zeker voor de body butter gaan! De butter is zeer voedend en romig! Bovendien trekt hij redelijk snel in (mits je geen enorme hoeveelheid aanbrengt). Je hebt er ook niet veel van nodig omdat de textuur van zichzelf al erg rijk is. Aanrader! 



Ik ben erg enthousiast over deze collectie! Van de producten die ik heb kunnen testen heb ik gemerkt dat er een heel fijne, echte chocoladegeur aan zit! En dan bedoel ik geen 'nepgeur'. Het ruikt lekker en zoet, zonder dat het té overheersend is. De lijn is vanaf eind januari te koop en is een limited edition. Dus mocht je er iets van willen hebben, wees er op tijd bij! Ook zeker een aanrader voor Valentijnsdag, misschien leuk om je vriend(in) er subtiel op te wijzen? 

Fijne maandag! 

 Liefs

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...