maandag 2 januari 2012

How to: glitter nagellak verwijderen


Ik ben dol op alles wat glimt en glinstert, vandaar dat ik glitter nagellak erg leuk vind. Maar altijd als ik het gebruik weet ik weer zodra ik het er het eraf moet halen waarom ik het niet zo vaak draag. Omdat het echt een crime is om het eraf te krijgen! Gelukkig heb ik nu wat tips verzamelt waardoor glitter nagellak er makkelijker afgaat, zonder dat je je nagels hoeft te beschadigen!
Eén van mijn minst favoriete beautyklusjes is nagellak verwijderen. Van sommige nagellakremovers krijg ik acuut hoofdpijn en sommige gaan er niet makkelijk af waardoor je lang staat te boenen. Het opdoen is vaak wel een feest, het eraf halen is wat minder gelukzalig. Maar ik heb er wat op gevonden zodat je je én je nagels in tact houdt én het makkelijker zal gaan.
Stap 1: neem een wattenschijfje en doorweek deze met nagellakremover, bij glitternagellak kun je best één gebruiken met aceton, zo zal het sneller loslaten. Druk deze op je nagel en wikkel (jawel, echt) aluminiumfolie erom heen.
Stap 2: Herhaal deze stap totdat elke vinger voorzien is van aluminiumfolie. Zo zitten je nagels goed ingepakt, terwijl de remover rustig zijn werk kan doen.
Stap 3: Laat het ongeveer 5 minuten zitten. Haal dan voorzichtig de folie eraf en wrijf je nagelriemen voorzichtig droog met een tissue. Gebruik naderhand nagelriemencrème zoals die van Lush bijvoorbeeld. 

Bekijk ook even dit filmpje van sayanthingbr00ke waarin het wordt voorgedaan
Mocht je katoenen watjes en olie te veel werk vinden, kun je ook vilt gebruiken. Doordrenk deze met remover en je glitternagellak zal makkelijker loskomen. 

Succes! 


Stay tuned,

1 opmerking:

  1. Ik gebruik het Essence nagel remover potje, een soort dupe van de versie van Sephora
    x

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...