vrijdag 16 december 2011

Booktip: Art of Pasta




Net als ik dol op pasta? En kan je aardig koken? Dan is dit boek onmisbaar in jouw keuken. Pastagerechten zijn nog altijd eindeloos populair, geen gerecht is hetzelfde. Naast de vele soorten pasta, kun je er ook eindeloos mee variƫren aldus de auteurs restauranthouder Lucio Galletto en zijn vriend de journalist David Dale.

David en Lucio schreven gezamelijk Art of Pasta, de pastabijbel voor de liefhebbers. In dit boek staan ontzettend duidelijke recepten voor het maken van de lekkerste pasta, gnocchi (gevulde pasta) en de klassieke sauzen zoals de bolognese saus. De foto's (gemaakt door Anson Smart) en de mooie illustraties (gemaakt door Luke Sciberras) zijn al evenmin een lust voor het oog.



Tevens word er ingegaan om delicatessen en ingrediƫnten die goed samengaan met verscheidene pasta, zoals artisjokken of gorgonzola. Ook staan er speciale seizoensrecepten zoals tagliatelle met rauwe paddenstoelen voor de herfst en streekgerechten zoals de genovese pasta pesto vermeldt. In het boek staan maar liefst 160 authentieke pastarecepten.


Ci facciamo un piatto di pasta!*
Laten we een bord pasta maken..

Art of Pasta is te koop o.a. bij Bol.com en kost €29,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...