donderdag 24 november 2011

EOTD: Brown mysterie



Bruine/bronskleurige tinten zijn de kleuren die ik zelf het liefste gebruik. Je zou kunnen zeggen dat het mijn signature look is. Het past bij mij, het maakt mijn bruine ogen opvallender en het is toch vrij naturel. Vandaag een ooglook uit de Big City Life Berlin Collection van Catrice. Deze keer heb ik totaal andere kleuren gebruikt; wat maar aangeeft hoe divers dit palette is!

In plaats van bruine (gel)liner heb ik mijn routine is omgegooid en ik heb gekozen voor zwarte eyeliner. Zelf vind ik het mooi, maar ik gebruik dit niet zo vaak omdat ik vind dat het een beetje hard staat in mijn gezicht. Toch geeft het wel een mooi dramatisch effect, datgene wat ik wel bij deze look vond passen.




Zelf ben ik enorm tevreden over de pigmentatie van dit palette en dat voor een budgetprijs van rond de €8! Verrassing is de highlighter 'CheckPoint Charlie' een prachtige roze kleur met een gouden glans. Zoals je kan zien wordt deze ook goed opgepakt door mijn camera.



Hoe ik de look heb gemaakt:

  • Als basis heb ik een MAC Paint Pot in Painterly gebruikt. Hierdoor blijft de oogschaduw lang zitten en gaat hij niet creasen. 
  • Op mijn bewegend ooglid heb ik Berlin Wall aangebracht, een prachtige metallic lichtbruine kleur. 
  • In de crease heb ik de donkerbruine kleur met prachtige shimmer Am Alex aangebracht. Deze twee kleuren heb ik zorgvuldig geblend.
  • Onder mijn wenkbrauw heb ik de highlighter CheckPoint Charlie gebruikt. Vervolgens heb ik de drie kleuren goed geblend. 
  • De eyeliner is een zwarte kleur van Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner. 
  •  Tot slot een aantal lagen Rimmel Sexy Curves mascara in #black.
 

Face

Max Factor 2 in 1 Foundation in #Rose Beige
Chanel blush 
Benefit High Beam highlighter
Lips
 
Labello Classic
Revlon lipstick in #rosey nude
 
 

8 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...