zondag 27 november 2011

The Body Shop | Kerst make-up 2011

 
De lancering van de kerstcollectie van The Body Shop is één van de limited edition collecties  waar ik het meeste naar uitkijk. Prachtige pallettes en feestelijke producten die bovendien dierproef-vrij en eerlijk worden geproduceerd. Ook dit jaar heeft TBS weer uitzonderlijk mooie producten. Kijk snel verder!


Bij een feestelijke look hoort mooie lipgloss. TBS heeft in deze LE collectie vier sprankelende hi-gloss mini lipgloss. Klein van stuk en dus makkelijk om mee te nemen in je (hand)tas. Elke gloss bevat een subtiele passievruchtgeur en een sterk vochtregulerende basissamenstelling van maroela-olie, lanoline-olie en avocado-olie, voor mooie gezonde lippen. Lipgloss (6 ml), per stuk €5.
 


Niet alleen je gezicht maar ook je lichaam een fijne glow geven? Dan kan met deze sparkling all over shimmer poeder. Verkrijgbaar in in Enchanting Gold met goudextracten en Poudoir Pink met poederroze shimmer. Het flesje ziet er minstens zo feestelijk uit. Powder (10 gr) €25


Smokey eyes zijn ook dit najaar weer favoriet. Naast de nieuwste variant (blauwe smokey eyes) zijn er ook de traditionele grijze en bruine variant. In dit palette zit een complete kit om de look mee te creëren. De oogschaduw van TBS is altijd zeer goed gepigmenteerd. In deze kit zitten twee donkere kleuren oogschaduw en lichte kleur en een highlighter. Heel fijn is het kwastje wat bij deze kit zit (gelukkig geen sponsapplicator!). En het potloodje om je ogen extra diepte te geven. Ook leuk om te weten: bevat Community Trade maroela-olie en voor de verpakking van elk palette is uitsluitend FSC-hout gebruikt. Palette Smokey Eyes (7,5 gr) €27.
Wat vinden jullie van de collectie?

 

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...