zondag 30 oktober 2011

Shoplog | New In


Het is al weer even geleden dat ik jullie een shoplog heb laten zien. Nieuw seizoen, tijd voor een nieuwe wardrobe! Er stonden een aantal dingen hoog op mijn verlanglijstje. Ik werd aangenaam verrast door wat er zoal allemaal in de winkels hangt. Kijk mee naar wat ik heb geshopt! 
Je raadt het al: ik heb dus geshopt bij SuperTrash, één van mijn favoriete kledingwinkels. De kleding is betaalbaar, modebewust en edgy. Wat ik ontzettend leuk vind! Het liefst zou ik de hele winkel leegshoppen, maar dat laat mijn portemonnee niet toe. Maar goed ook, denk ik... Deze skinny broek heeft een prachtige groen/gouden coating, waardoor de kleur heel bijzonder is. Voor een skinny zit deze broek erg lekker en ik zie mezelf 'm nu al dragen met grote grove gebreide truien.

Speaking of which... Deze prachtige trui heb ik bij Esprit gekocht. Ik vind hun collectie dit najaar verrassend goed! Deze trui is gemaakt van Italiaans wol een soort van angora wol. Hij is lekker zacht en toch stevig, zonder te jeuken. Hij bestaat ook in het zwart, maar ik vond een lichte kleur beter bij mij passen.
Jullie lazen het al in dit artikel, ik ben weg van de nieuwe geur van Tommy Hilfiger! Ik koop niet heel vaak parfum - eigenlijk bijna nooit - omdat ik het zonde van het geld vind. Als je bedenkt hoe goedkoop parfum wordt geproduceerd en voor hoeveel geld het wordt verkocht. Schandalig! However, deze parfum was niet heel duur - nog 'n reden waarom ik 'm aantrekkelijk vind - en hij ruikt zo lekker en chic! Ik heb het flesje van 50 ml genomen. Hij is ook verkrijgbaar in 30 ml en 100 ml. En ik ben er zoooo blij mee!!


Ik kreeg ook Shiseido skincare mee om te testen, ik ben erg benieuwd of deze fijn is. Ik ben vrij 'merkentrouw' wat gezichtsverzorging betreft, maar ik vind het erg leuk om iets nieuws te proberen. Ook nieuw is de lipsticks die Kate Moss heeft ontworpen voor Rimmel. Ik heb deze fuchsia roze kleur (nr.5) meegenomen. Ik heb 'm nu al een twee dagen gedragen en I love it! Hij blijft ontzettend goed zitten (overleeft een maaltijd en/of drankje) en hij is heel lekker romig.

Ik heb er met smart op zitten wachten: de LE Catrice Big City Life Collectie. En hoera, hij is gearriveerd (in de meeste Kruidvat-winkels althans). Mijn favoriete palette was met afstand de Berlin-variant, dus die heb ik gelijk meegenomen. Ik was niet zo onder de indruk van de lakjes: ik vind ze best leuk, maar voor mij persoonlijk vind ik ze niet bijzonder genoeg. Bovendien vind ik gele nagellak geen najaarskleur, maar dat is mijn mening.
 


Ik ben ontzettend blij met dit palette. De kleuren zijn bijzonder en ontzettend goed gepigmenteerd. Ik lees over positieve reviews, dus ik kan niet wachten om een look te maken met dit palette.

Have a happy sunday!


Liefs,
Stay tuned,



2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...