zondag 4 september 2011

Review: Maybelline Gel Liner



Een tijdje geleden kocht ik deze Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner in zwart. Eindelijk een budget gel liner in de schappen mét kwastje. Het budget merk Catrice was de eerste die gel liner voor een zachter prijsje op de markt bracht en nu volgt dus Maybelline. Vandaag de review van deze gel liner!



Zoals ik al zei is de gel liner te koop in een doosje met daarin het potje en een kwastje! Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch over het kwastje in het begin. De meeste kwastjes en applicators die bij cosmetica worden geleverd, zijn gewoon bagger. Denk aan: slechte kwaliteit kwastjes en totaal niet fijn in gebruik.
Ik was heel verrast door dit bijgeleverde kwastje. Hij is erg klein, maar heel fijn in gebruik! Je kunt er een heel strakke lijn mee trekken. Het enige wat een beetje lastig is met dit kwastje is om aan het uiteinde van je lijn een mooi dun boogje te maken. Vaak wordt dit boogje dan alsnog te dik.

De gel liner zelf vind ik heel fijn! Hij doet qua kwaliteit zeker niet onder voor mijn MAC fluidline! En deze gel liner is ook waterproof, zelfs na een paar keer wrijven gaat er niets af. Kan helaas niet hetzelfde zeggen van mijn mascara. De kleur is heel intens en donker, hij is goed gepigmenteerd. Het meest verrast was ik nog wel door de textuur. Je kan er een heel mooie gladde lijn mee trekken. Ik raad deze gel liner zeker aan als je nog niet zoveel ervaring hebt met gel liners. Hij droogt niet zo snel op als een normale eyeliner, waardoor je makkelijk kan corrigeren als dat moet.


En een shot van mijn oog met deze gel liner.


Mijn MAC Fluidline heeft concurrentie erbij, en moet het regelmatig afleggen tegen de Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner. Ik ben erg tevreden over dit product, is het absoluut z'n geld waard. Zeker qua kwaliteit - prijsverhouding en het kwastje dat je erbij krijgt. Ik hoop dat we net als in Amerika, meer kleuren van deze eyeliner gaan krijgen. Ik zou 'm dolgraag in het paars of groen willen proberen!

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een goede budget gel liner, zou ik zeker gaan voor deze.

De gel liner is trouwens waterproof, dus ook met het verwijderen moet je er rekening mee houden om een make-up remover te gebruiken speciaal voor waterproof producten.

Q: Gebruiken jullie liever gel liner of 'gewone' eyeliner?

6 opmerkingen:

  1. Balen dat het waterproof is, maakt het voor mij iig een no go!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijkt me erg fijn, en de prijs is ook nog wel te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit product lijkt me erg fijn, fijner dan die van Catrice. Misschien dat ik hem ook maar eens in huis ga halen! Ik heb namelijk wel eens last dat mijn gel liner randje afgeeft op mijn ooglid (terwijl het al goed droog is).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vandaag voor het eerst geprobeerd en ik ben blij verrast. Ik kon een mooie lijn trekken en het blijft perfect zitten! Overigens heb ik die van mij in Duitsland gekocht; daar hebben ze ook meerdere kleuren en ik heb donkerblauw. Echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...