zondag 25 september 2011

Report: Demake'Up Event!


Gisteren was ik samen met diverse andere bloggers uitgenodigd voor een event in Amsterdam. Dit evenement werd georganiseerd door Demak'Up in het de supergave club The Supperclub in Amsterdam Centrum. Kijk mee naar een verslag van de dag!



Wij, bloggers, werden door Demak'Up exclusief uitgenodigd voor hun nieuwe productlancering. Eerder dit jaar introduceerde Demake'Up al een nieuwe lijn wattenschijfjes met katoen-extracten. Vandaag mochten wij als eerste kennismaken met de nieuwste productlijn van Demak'Up.



Het evenement werd, zoals ik al zei, georganiseerd in een prachtige, hippe locatie: de Supperclub in hartje Amsterdam. Ik was er nog nooit geweest, maar ik kan inmiddels wel begrijpen waarom het zo populair is. Fijne loungebanken, relaxt sfeertje, what's not to like?!


We werden door Demak'Up in de watten gelegd met fijne smoothies en lekkere (gezonde) hapjes. De dag werd gepresenteerd door niemand minder dan presentatrice/model/ actrice Lieke van Lexmond. Yep, ze is in real life erg mooi en ook nog 'ns erg aardig!



Aan Lieke de eer om ons te onthullen wat de nieuwe productlancering van Demak'Up inhield. Naast wattenschijfjes en reinigingsdoekjes, introduceert het verzorgingsmerk nu ook een vloeibare reinigingslijn. Compleet met reinigingsmelk, tonic en cleansing gel.



Die vervolgens werd uitgedeeld door onder andere deze vrolijke dame. En zoiets moet natuurlijk gelijk getest worden. Dus aan iedere blogger de opdracht om jouw -zorgvuldig aangebrachte- make-up er af te halen met behulp van de wattenschrijfjes en reinigingslijn van Demak'Up. En dat leverde een hoop 'naakte' bloggers op! Gelukkig voor ons, stond er een leger visagisten klaar om ons te voorzien van een nieuwe look.


Vervolgens mochten we één voor één de visagie in. Ik werd geholpen door een superaardige visagiste en ik heb stiekem ook wat kiekjes gemaakt van haar visagie uitrusting (en die van de anderen).




Na de visagie mochten we allemaal op de foto, er was een speciale fotostudio gemaakt waar we mochten poseren. De fotograaf was erg aardig, het was alleen wel jammer dat we een erg naturelle look kregen aangemeten. Dit was gedaan wegens tijdgebrek.




De visagisten gebruikten veel mooie merken zoals MAC (Face + Body heb ik heel vaak gezien!), Shiseido, Sensai, Clarins en heel veel andere professionele merken. Ik vond het erg leuk om te zien wat ze allemaal met zich mee brachten.

En nog even poseren met Lieke, met een mijn erg naturel gezicht. Ze is echt superaardig, ik was alleen wel een tikje verbaasd, ik dacht dat ze in persoon veel langer zou zijn.



Het was een ontzettend leuke dag, waarbij ik ook heel veel collega bloggers heb gezien en nieuwe mensen heb leren kennen. Ik wil bij deze Demak'Up en de PR afdeling van DeMak'Up hartelijk danken voor een geslaagd event!

Binnenkort verschijnt er op Influence een review over de nieuwe reinigingslijn van Demak'Up. De producten liggen medio oktober in de winkels!



Liefs,
Stay tuned,



Bloglovin' | Twitter |

8 opmerkingen:

  1. Wat heb je leuke foto's gemaakt zeg, erg mooi!
    Zelf zag je er ook helemaal top uit btw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt zó leuk dat je als blogger gevraagd wordt voor dit soort dingen! Me jealous, ziet er goed uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was echt een leuke, gezellige dag he! Beetje jammer inderdaad dat de look na de visagie zo naturel was (na al onze zorgvuldig aangebrachte eigen make-up). Maar ja, je kunt het prima hebben hoor! Ben benieuwd naar de foto's die je nog van mij hebt ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Mooie foto van jou en Lieke :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het was echt een superleuk event! Thnx iedereen voor de lovely comments :-) X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. nice blog. Follow now. Follow back?

    www.kdcloset.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. great review!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...