maandag 26 september 2011

NOTD: Drag Marble Nails


Gespot op diverse binnenlandse en buitenlandse blogs: Marble nails! Deze techniek is uit te voeren met water voor een marmer effect, maar er is ook een simpelere variant: drag marble nails. Ik heb er al een paar voorbij zien komen en ik raakte geïnspireerd om het zelf uit te proberen. En het is vrij makkelijk! Kijk mee naar mijn design van drag marble nails...Het is in feite heel erg simpel. Je hebt ongeveer drie kleuren nagellak nodig: één voor de basis en twee contrasterende kleuren om de effecten mee te maken. Het mooiste is als je kleuren neemt die mooi met elkaar te combineren zijn maar wel verschillend genoeg zijn. Bijvoorbeeld twee lichte kleuren en één donkere kleur, of een speciaal effect zoals een glitterlakje. Als basis heb ik gekozen voor de Ciaté Paint Pot in Couture, en als kleur effecten een goudkleurig glitterlakje van Collistar en Catrice in 050 The Pinker The Better.


Hoe maak je marble nails? Heel simpel: je brengt een dikke basislaag aan, één laagje is voldoende. Vervolgens breng je van iedere contrasterende kleur één druppel aan. Met behulp van een satéprikker mix je de twee kleuren door elkaar door strepen te trekken. Dit moet je trouwens gelijk doen zodra het nat is aangebracht. Ga niet wachten totdat alles is opgedroogd, ook de basislak niet!


Ik ben zelf best tevreden voor deze eerste keer. Ik had dit nog nooit eerder gemaakt en het is eigenlijk supersimpel. Het duurt niet lang, al moet je het wel goed laten drogen. Dit is dus mijn variatie op de drag marble nails met deze kleuren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor wat meer donkere kleuren.

Wat vinden jullie van deze creatie? Maak je zelf ook wel (drag) marble nails?

Liefs,
Stay tuned,


Bloglovin' | Twitter | Facebook

7 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...