donderdag 29 september 2011

Birthday Gifts


Ik ben dit jaar ontzettend verwend met cadeautjes! Vandaag deel ik met trots wat ik zoal allemaal heb gekregen. Sommige dingen zijn functioneel andere zijn pure fun. Helaas ben ik vergeten m'n chocolade taart (die een beetje aan de kleine kant was maar wel lekker) op de foto te zetten. Hierbij een kort foto overzicht van de presents!



Herkennen jullie deze beauty uit dit artikel? Hoewel ik schreef dat ik m'n oog had op de groene variant, realiseerde ik me ook dat ik al veel groene tassen had. Vandaar dat ik vroeg of ik 'm in het rood mocht krijgen en voila! Ik heb 'n gevoel dat deze tas en ik veel goede tijden gaan hebben: compleet met matching rode (matte) lipstick!






Dit gave waterflesje kreeg ik van m'n tante. De Bobble is een waterflesje dat je water filtert terwijl je drinkt. Aangezien ik overal en altijd waterflesjes mee naartoe zeul, is dit herbruikbare flesje veel handiger. Hij reinigt zichzelf als het ware en is verkrijgbaar in zes hippe kleuren. Met de filter (die van mij is roze) kun je tot ruim 300 keer je flesje hervullen voordat je toe bent aan een nieuwe filter. Meer weten? Check dan even de website van Bobble. 
 
 
Mijn favoriete bodyscrub was helemaal op, dus ik was ontzettend blij toen ik voor m'n verjaardag een gloednieuwe pot kreeg. En daarbij ontving ik ook nog een pot Sakura bodylotion in dezelfde zoete geur. Heerlijk!


Zo cute! Ik ben dol op katten en mijn lieve mama heeft dit schattige poezenservies op de kop getikt. De kat op de voorgrond (de beige kom) lijkt sprekend op onze kat Julia. Zijn het geen plaatjes? Een gedeelte van het servies heb ik ook gekregen van m'n tante. Het bestaat uit vier kommen, vier ontbijtbordjes en een aantal schoteltjes.

Verder heeft mijn mama (en papa) een fotoshoot voor me geregeld die plaats gaat vinden in november! Superleuk, want ik denk dat ik die foto's dan ook wel kan gebruiken voor de site. Van beide ouders kreeg ik ook nog wat shopping money om te spenderen aan iets leuks (zoals mijn nieuwe wintergarderobe?!) en heul veel kaarten!!!

Ik ben heel erg blij en dankbaar, ik heb echt een leuke dag gehad. Overigens wil ik iedereen die me heeft gefeliciteerd via de site of via Twitter, van harte bedanken! Jullie zijn the best :-)


Liefs,
Stay tuned,

4 opmerkingen:

  1. Leuke cadeautjes, vooral die tas! Rood is echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gorgeous birth day gifts! I am completely in love with the purse! The color is so fantastic! Love your blog and now following! Maybe you'll have time to visit my blog:)

    Kisses,
    Annabelle
    http://vivaluxury.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die tas is ook in het rood heel gaaf! Het poezenservies vind ik superschattig; dat muisje aan de binnenkant hihi ;-) Wat 'n leuk idee om 'n fotoshoot cadeau te doen!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...