dinsdag 2 augustus 2011

Look: Sun is up



Het zonnetje laat zich eindelijk een beetje zien en tijd om ook een beetje 'zon' aan te brengen in m'n look. Goudbruine bronzen tinten met een bijzondere lipkleur! Lees snel verder hoe ik deze look heb gemaakt!



Een heel simpele, snelle look die prima geschikt is voor mooi weer of bijvoorbeeld naar het strand. Ik heb deze look gemaakt met de bronzen kleur uit een L'Oréal-palletje van Penelope Cruz uit mijn stash. In de crease zit een subtiele donkerbruine shimmer kleur van Sephora in #coffee brown.


Maar het meest leuke aan het maken van deze look is het uitproberen van mijn pas aangeschafte nieuwe lipgloss. Bourjois heeft een fantastische zomercollectie (Bourjois Delice Soleil) die echt de moeite waard is om te bekijken. Veel bronzers (in de vorm van choco) en mooie lipgloss in twee kleuren met SPF 15.
Hierbij een swatch van de onderste kleur. Een kersenrode/bruine kleur, hij heet Brun Exotic.  Very nice!

Normaal gesproken zou ik voor de lichtroze kleur hebben gekozen, maar ik vond dit wel even anders dan anders. Ook fijn dat deze je gloss je lippen beschermt. Er komt vrij veel kleur vanaf, hier heb ik 'm lichtjes aangebracht. Hij plakt niet en hij overleeft een drankje, maar helaas geen maaltijd. Maar ja, welke lipgloss nu wel? Die van MAC misschien... De Bourjois Delice Soleil-collectie ligt nu in de winkels, de gloss kost €10,90.

Nog even een plaatje van het hele gezicht: foundation van Inglot in MW101 met 'n Chanel bronzer
.


Geniet van het mooie weer!!

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...