donderdag 14 juli 2011

OPI | The Kardashians Collection


Ik kijk echt ontzettend vaak naar Keeping Up With The Kardashians. Een realityserie die draait om de familie Kardashian en dan in het bijzonder de zussen Kimberly (ook wel Kim), Kourtney en Khloe Kardashian. Wie denkt dat de meiden alleen maar goed zijn voor reality tv heeft het mis: de dames hebben bewezen uitstekende zakenvrouwen te zijn. Zo hebben ze hun eigen kledinglijn en winkel Dash (in Miami, New York en Beverly Hills), hebben ze parfums uitgebracht, Kim bracht een single uit en hun nieuwste project: een nagellak collectie bij OPI! Zie na de jump meer over deze collectie!


Photocredit: OPI/Michael Simon.
Na een parfumlijn werd het tijd voor een nieuw beautyproject voor de zussen Kardashian. De collectie is ondergebracht bij de speciale Nicole by OPI-lijn die al meerdere celebrity lakjes op de markt bracht, waaronder die van Justin Bieber en Gossip Girl. De collectie - die de naam Kardashian Kolors draagt - is geïnspireerd op de vrouwen van de Kardashian familie: moeder en manager Kris en natuurlijk Kim, Kourtney, Khloe en hun halfzusjes Kylie en Kendall.

Kim Kardashian wist vooraf al te vertellen dat de collectie een hoog glamour-gehalte zou bevatten. Niet alleen zijn er ontzettend veel kleuren, we zien ook een heleboel glitterlakjes. I like! En zoals we van OPI gewend zijn, hebben ze supergrappige namen. Van links naar rechts:
All Kendall-ed Up, Sealed with a Kris, Kim-pletely In Love, Khloé Had a Little Lam-Lam, Kourt is Red-y for a Pedi, Rainbow in the S-kylie. En de onderste rij, van links naar rechts: Disco Dolls, Listen to Your Momager!, Wear Something Spar-kylie, It’s All About the Glam, Follow Me on Glitter, Kendall on the Katwalk, My Empire… My Rules.

Supermooie lakjes! Helaas is het nog niet bekend of ze ook verkrijgbaar zullen zijn in NL, maar ik vond het wel even de moeite waard om ze met jullie te delen. Ondertussen blijf ik gewoon kijken naar de serie, die inmiddels is gestart met een nieuw seizoen. Van de Kardashian meiden, vind ik Kourtney en Khloe het leukste. Vooral Khloe kan ontzettend grappig uit de hoek komen.
 
Q: Kijken jullie wel eens Keeping Up With The Kardashians? En wat vinden jullie van de collectie?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...