dinsdag 19 juli 2011

NOTD: Catrice Enter the undergrowth


Het weer is de laatste dagen echt all over de place. Een soort van midzomer-herfst, very confusing. Vandaar dat ik soms een beetje in mijn hoofd al bij de herfstcollecties zit. En één van mijn cravings (echt al tijden) is een khaki lakje. And I think I found it! Check 'm na de jump!Dit mooie lakje is afkomstig van Catrice Limited Edition Papagena collectie, waar ik hier al eerder een artikel over schreef. Deze khaki groene kleur heet Enter The Undergrowth.

Zo'n kleur lakje als deze had ik nog niet in m'n stash, and I absolutely adore! Eerlijk; het is wel meer een lakje voor het najaar dan komende zomer. De kleur doet me denken aan vallende bladeren en donker mos.

Inmiddels ben ik wel wat Catrice nagellakjes gewend, ik ken de kwaliteit want ik heb er ontzettend veel. En ook deze beauty doet wat die moet doen: vult mooi op (geen ribbels of lelijke strepen), droogt snel, en blijft relatief lang zitten. Het wordt nog mooier als je 'm behandeld met 'n topcoat.


Conclusie: mooi om naar te kijken. Elegante najaarskleur die makkelijk te combineren is. Voor de prijs hoef je 't niet te laten. Dit lakje kost €3,49. Let wel: Enter The Undergrowth is afkomstig van de Limited Edition Papagena collectie van Catrice. Wees er dus snel bij!

Q: Hebben jullie iets van de nieuwe limited edition collectie gekocht? En wat vinden jullie van deze kleur?


3 opmerkingen:

  1. Ik vind het een erg leuk kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Catrice nagellakjes kosten toch gewoon altijd €2,49? Ik heb hem in ieder geval voor 2,49 gekocht :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Veertjuuhh Klopt! Maar hij is ietsje duurder omdat het een LE is. Dit was in elk geval de adviesprijs, het kan goed zijn dat de retailprijs iets lager ligt dan de adviesprijs. Thnx voor je oplettende comment :-) !

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...