woensdag 20 juli 2011

MusicTip: Colbie Caillat - All Of You


Ik kan ontzettend blij worden van zoiets simpels als muziek. Ik houd van veel verschillende stijlen, maar als ik een nieuw liedje of album heb gevonden dat ik leuk vind, dan draai ik het nummer of het album non-stop. Latest obsession: het nieuwe album van Colbie Caillat. Remember her? Kijk en luister na de jump!


Colbie Caillat, de vrolijke, sprankelende 26-jarige Amerikaanse singer/songwriter stal mijn hart toen ik haar allereerste single Bubbly hoorde. Een mooie, zwoele stem, relaxte deuntjes en een fijne melodie: Colbie's muziek raakte me en ik maakte voor haar de uitzondering om haar eerste album Coco op cd te kopen. Jaja, echt te kopen, niet downloaden. Kennen jullie Bubbly nog? Wat een heerlijk, romantisch, vrolijk liedje!
De Amerikaanse is uitgegroeid tot een grote, internationale geliefde zangeres, die inmiddels haar derde cd zojuist heeft uitgebracht: All Of You. Wederom een vrolijke cd met fijne nummers. Deze keer is Colbie een iets andere weg ingeslagen: de nummers bestaan nu niet meer alleen uit piano en gitaar, maar je kunt duidelijk horen dat ze een ander arrangement heeft gekozen; meer instrumenten dus. En meer up-tempo nummers!


Haar nieuwe single Brighter than the sun is net uit, check de video hieronder:Mijn favoriete nummers: I do, Brighter Than The Sun en Think Good Thoughts.

Mocht je van vrolijke nummers houden, dan raad ik deze cd zeker aan! Lekker opzetten dus met het volume open. Voor de echte fans: Colbie's cd is o.a. te koop via Bol.com voor €17,99.


Q: Kennen jullie Colbie's muziek al? Wat vinden jullie van d'r?

1 opmerking:

  1. Ik heb bubbly toen ook helemaal platgedraaid, maar was haar eigenlijk weer 'vergeten'. Vind het wel goede muziek, gewoon lekker gedachteloos luisteren, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...