zondag 17 juli 2011

Beauty blunders: heb jij ze wel eens?


We doen allemaal ons best om zo mooi mogelijk voor de dag te komen, waarbij we heel wat tijd investeren in ons voorkomen. Maar soms gaat het mis en voor je het weet maak je een beauty blunder (of het overkomt je gewoon). Maar hey, dat gebeurt de celebs ook regelmatig!
Vandaag deel ik met jullie mijn meest voorkomende beauty blunders. Klik snel verder om te zien welke het zijn of ze voor jullie ook herkenbaar zijn!


Met stip op nr. 1: uitgelopen oogpotlood à la Jessica Szohr (op bovenste plaatje). Na een buitje, juist wat warmer weer of door te wrijven aan mijn ogen. Ik vergeet soms dat ik oog make-up draag wanneer ik in mijn ogen wrijf.  Nog net niet zo erg als de klassieke panda-look, maar echt charming is het niet.


2. Lipstick op m'n tanden. Quel horror! Het overkomt me gelukkig niet vaak, maar ik vind het wel echt genânt als het gebeurt. Maar ja, er zijn ergere dingen, I know. 

3. Verpeste nagellak. Ik ben eh, vrij ongeduldig. Moeder natuur schonk me niet bepaald engelengeduld waarbij ik bijvoorbeeld netjes (lees: lang) kan wachten totdat mijn nagellak droog is. Net als ik denk dat het goed is en wat anders ga doen, bots ik ergens tegen aan of beschadig ik op enigzins andere wijze m'n nagelak. Maar het gaat verder: wanneer ik dan die ene verpeste nagel wil fixen door de lak er eerst maar af te halen, zitten mijn overige nagels binnen no-time onder het pluis van het watje.
Shame on me. 

4. Iets vergeten in je routine. Zoals mascara of je wenkbrauwen aan te zetten. Of je ene oog meer aan te zetten dan het andere. Geen mega-blunder, maar echt handig is het niet. 

5. Niezen terwijl je net eyeliner of mascara hebt aangebracht. Overkomt mij echt zo vaak! Resultaat: donkere strepen onder mijn ogen. Très sexy, ehm not.

Dit zijn mijn meest voorkomende blunders. Zijn ze voor jullie herkenbaar? Ik ben benieuwd naar jullie 'blunders' op beauty gebied.

5 opmerkingen:

 1. Ik krijg altijd net wat in mn oog als ik mascara opgebracht heb, dus dan knijp ik en zit alles onder omdat het nog niet droog was :P Verder vergeet ik nooit wat en als ik lange tijd van huis ben maak ik me expres niet op met mascara/oogpotlood maar alleen nude oogschaduw ofzo, want ik weet dat ik moe word op mn ogen heel snel en dan gewoon ff moet wrijven voor verlichting, wat inderdaad niet echt gaat met oogmake-up op zonder overal zwarte korreltjes/strepen te hebben door mascara e.d. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt zo ongeduldig met mascara opbrengen :D Ik doe het er snel op en ga dan iets anders doen, waardoor de mascare over mijn hele ooglid zit zeg maar :D En dan moet ik dit er allemaal afhalen met een wattenstaafje, waardoor mijn oogschaduw ook meteen verpest is en ik alles opnieuw kan doen.. Haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik had vroeger altijd dat de lak nog niet helemaal droog was, maar ook die blunder komt ook niet echt vaak meer voor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k heb de neiging om m'n lipliner te ver uit te tekenen. Een beetje mag wel, maar als 't echt rond om rond obvious is gedaan, dan nee...toch maar opnieuw beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die nagellak is herkenbaar! En wat ook vaak gebeurt is lipstick op doen en dan met mijn onderlip iets te ver over mijn bovenlip gaan waardoor ik nogal op een clown lijk...

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...