maandag 27 juni 2011

Leuke webshop: Cloud Nine


Gisteren was ik op het web aan het zoeken naar een fijne geurkaars. En zo kwam ik terecht bij een heel leuke webshop die ik graag met jullie wil delen. Cloud Nine Store is geen doorsnee webshop, maar juist echt variërend. Ook voor mannen zijn er spulletjes te koop. Mijn favorieten? Ik zou de Kusmi Tea Detox met citroen en citroengras graag eens willen proberen. Ook de snoepjes papabubble zien er muy yum uit. Hip en mooi zijn de oorbellen van Soho Hearts in wit kant. En tot slot vond ik een mooie geurkaars van Malin + Goetz, maar om nu €50 neer te tellen voor welgeteld één geurkaars gaat me wat ver.

Al met al is Nine Clouds Store zeker de moeite waard om even een bezoekje aan te brengen.
In de tussentijd ga ik nog steeds op zoek naar fijne geurkaarsen! Wie kan me helpen?
Ik ben al bij Sabon en Rituals geweest, maar ik vond die kaarsen nét niet lekker ruiken, net ietsje te zoet naar mijn smaak. Ik ben dol op vanille, rozen en bloemen. Minder dol op suikerzoete geuren. Hebben jullie aanraders? 

2 opmerkingen:

  1. Cloud Nine is absoluut geen betrouwbare winkel. Ze leveren niet wat ze beloven. Bovendien is www.cloudninestore.nl duurder dan in andere winkels en is de webshop niet prettig om mee te werken. Het personeel in de winkel is opdringerig en niet vriendelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Anoniem, dank voor je eerlijke mening over de winkel. Jammer dat het zo' n onprettige ervaring was! Ik denk dat we hier alemaal van kunnen leren. Ik heb dit artikel enkel geschreven omdat ik de producten die ze verkopen leuk vind. Ik word niet betaald om dit te schijven, ik geef alleen shoptips aan m'n lezers.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...