zaterdag 4 juni 2011

Favorieten van dit moment


Ik heb aan het begin dat ik deze blog startte al een soortgelijke post gedaan, en daarom leek het me leuk om deze vanaf nu af aan eens vaker te posten. Elke beautyliefhebber heeft zo van tijd tot tijd haar favorieten en vandaag wil ik met jullie de mijne van dit moment delen!



Na mijn koraalroze fase, ben ik nu heel erg into roze. Jullie hebben het nieuwe lakje van Essie al voorbij zien komen en er staan nog twee nieuwe lakjes van OPI met smart in de wachtrij. Ook een hit op dit moment: de gele nagellak. Degene die ik graag op dit moment gebruik is Catrice's Bye Bye Birdie! Een lekker fris, zomers lakje. En helemaal onmisbaar dit ogenblik is m'n topcoat van OPI, die niet alleen een mooie finish geeft aan elk lakje -duur of goedkoop- maar ook chippen en tipwear tegen gaat. Goede investering!


Na een lange tijd veel lipstick gebruiken ben ik nu erg toe aan lipgloss. Zal wel komen doordat de temperaturen zomers stijgen, want het voelt gewoon natuurlijker om je lippen gehydrateerd en glossy te houden. Favoriet toujours is eigenlijk Helena Rubenstein's nr. 52 Me and You. Ik koop 'm ieder zomerseizoen omdat ik het een prachtige kleur vind die mooi kleurt bij een zomers bruin huidje. Ook de nieuwe Color Sensational Lucious Gloss lipglossjes gebruik ik met plezier. Heerlijke watermeloen en perzik smaak, yum! Oude vertrouwde in m'n stash is het oranje gekleurde, transparante gloss van MNY. Smeert fijn en geeft een subtiel kleurtje af. Super fijn!


Dit zijn eigenlijk mijn nieuwste ontdekkingen en tevens favorieten van nu. Ik kan echt niet meer zonder de lightening touch concealer van TBS. Hij dekt perfect donkere kringen onder m'n ogen en de kleur versmelt erg mooi met mijn huidskleur. Love it! Ik heb nu zelfs een voorraadje ingekocht - iets wat ik zelden doe met een beautyproduct- ik heb er nu drie exemplaren als back-up. En prima geprijsd!

Ook fijn vind ik Bourjous Reliner 16 hour eyeliner. Een heel mooie donkerbruine kleur die neigt naar zwart maar toch zachter oogt. Ik heb nu eenmaal liever bruine eyeliner, zodat ik er niet zo streng uit zie. En ja, hij blijft lekker goed zitten en dat is natuurlijk wel zo fijn. Prima eyeliner voor een everyday look.

Dit was het even voor nu, mijn favorieten wisselen elke week en iedere maand wel, al heb ik altijd wel een paar echte keepers.


Wat zijn jullie favorieten van dit moment? En welk product heb jij deze maand ontdekt?

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Ik gebruik eigenlijk van alles en nog wat. :P
    Een nieuw product die ik wel laatst ontdekt hebt, volgens mij vorige maand al, is de Photo Finish foundation van Catrice. Erg fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben erg benieuwd nu naar de lightening touch concealer van TBS ;)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...