donderdag 12 mei 2011

NOTD: Blue Universe!


Zelden kom ik een lakje tegen dat ik zo bijzonder vind als deze. Dit lakje van Koh is alles behalve doorsnee. De kleur is heel speciaal en dit lakje bevat flakies stukjes glitter dus.Très feestelijk maar ook gewoon heel stoer. Kijk mee naar de swatch en de foto's!Is het nu blauw of is het paars? Het lakje heet Blue Universe! maar ik categoriseer dit lakje als blauw/paars. De glitters die erin zitten lichten prachtig op in het zonlicht en maken deze lak net even wat intenser. Hij dekt perfect in twee laagjes al moet je wel even geduld hebben om dit lakje goed te laten opdrogen.

Doe je dat niet, dan heb je geheid last van chips en tip wear en dat willen we natuurlijk niet!  Ik vind 'm heel mooi voor naar een feestje, maar ik draag 'm ook gerust met donkere kleding.
Om de kleur goed te behouden heb ik 't geheel afgemaakt met een topcoat.

Koh Blue Universe! kost €14,95 en is o.a. te koop via MOOI Parfumerie en via de webshop.

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd of verkregen door een bedrijf of merk. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.

Oeh, la, la! Benieuwd naar een sneak preview van mijn nagellak stash? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van Influence! Enne, wordt vooral lid-)

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...