donderdag 12 mei 2011

Beauty Gadgets

Soms kom je van die dingen online tegen dat je denkt: waarom heb ik dat nou niet eerder gezien/bedacht? Vandaag spotte ik weer zo'n dingetje die elke beauty lover wel goed zou kunnen gebruiken. Ik heb zo vaak dat ik een tube créme of een masker heb waarvan ik het laatste beetje er niet uit krijg. Vaak blijkt dat juist in dat laatste gedeelte nog heel veel van je beautyproduct zit. Zonde dus!

Nu hoor ik je denken... Ja, maar dan knip je 'm toch open? Maar het probleem daarmee is dat je het vervolgens niet meer kunt afsluiten. Vooral met een crème of masker is dat nadelig, want dat droogt uit of wordt hard. En eerlijk gezegd ben ik gewoon te lui om dat in een potje te doen.
En ik vond iets heel handigs op Amazon: de Squeeze Ease Tube Squeezer. Met dit dingetje kun je de tube eenvoudig dichtknijpen en zo het laatste restje eruit halen. Ik ben echt heel benieuwd hoe dit werkt. Je hebt namelijk ook bij de Ikea van die vershoud-knijpers (geen idee hoe die dingen werkelijk heten) waarmee je ongeveer hetzelfde zou kunnen doen.

Nadeel alleen van die dingen is dat ze niet zo sterk zijn. Ik denk dat dit gevalletje toch wat sterker is, juist omdat je kracht moet zetten om die restjes eruit te krijgen. Maar goed, ik vond het wel een schattig en handig dingetje en voor de prijs hoef je het niet te laten: hij kost slechts $1,75. Meer weten? Kijk dan even hier.

Welke tools gebruiken jullie zoal?

2 opmerkingen:

  1. die voor tubes zou inderdaad erg handig zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat 'n handig hebbedingetje (leuke naam ook, rijmt lekker)! Altijd heel irritant om tubes helemaal leeg te krijgen, dus zou fijn zijn als 'ie echt werkt!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...