vrijdag 8 april 2011

Review Lord & Berry
Vandaag een review over het Italiaanse merk cosmeticamerk Lord & Berry. Ik kende het merk eerlijk gezegd nog niet, maar het doet mij aan Bobbi Brown. Maar wat vind ik van dit cosmeticamerk. Is het ondanks de chique verpakking echt wat?
Het Italiaanse Lord & Berry ziet zichzelf meer als een modehuis dan een cosmeticamerk. L&B is vastberaden om producten te ontwikkelen die vrouwen zelfverzekerder maken. Het leuke aan dit merk is dat ze cosmetica maken die passen bij vrouwen van allerlei verschillende culturen. Lord & Berry is begonnen met een lijn van lipproducten en oog make-up.De Lord & Berry producten kwamen in een bijpassend tasje. Zoals ik al zei ziet Lord & Berry er qua vormgeving een beetje hetzelfde uit als Bobbi Brown. Dat is dus al een pluspunt, want het ziet er mooi en chic uit.
Hier zie je het L&B Lipstick Pencil. Een vrij dik potloodje die verkrijgbaar is in 15 verschillende tinten. Hij heet nr. 20100 en de kleur is (7263) Scarlett en is dieprood van kleur. Hij deed me een beetje denken aan de Clinique Chubby Sticks. Helaas kan je dit potloodje niet omhoog draaien en hij is ook niet te slijpen. Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo enthousiast over dit product. Ten eerste brak de punt al heel snel af. Nu ben ik heel zuinig met mijn cosmetica, dus ik vond dat echt een afknapper. De tint vind ik wel mooi, maar qua gebruik is het dus erg kwetsbaar.Dan is er dit lippalette genaamd Is This Love? De kleuren van dit palette is pastelkleurig met paars/roze tinten. Het eerste wat mij opviel is de shimmer. Het tweede wat opviel is dat de kwaliteit per kleur heel verschillend is. De paarse kleur (helemaal aan de linkerkant) is heel vloeibaar en dik. De middelste kleur (roze) is juist wat droger en je moet een aantal keer met je kwastje eroverheen gaan om een aardige hoeveelheid te krijgen. Al komt van deze kleur wel meteen een heleboel pigment af. De derde kleur is ook weer vloeibaar en dik.

Ik vind het jammer dat ze er geen plastic transparant vierkantje overheen hebben gedaan zodat je het spiegeltje niet vies maakt. Het pluspunt is dan wel weer dat er een spiegeltje in zit. Ik heb een beetje gemengde gevoelens over deze palette. Op zich zijn de kleuren prima, ook qua pigmentatie alleen verschillen ze erg van substantie en smeerbaarheid.En dan volgt nog de Lord & Berry Kohl Kajal Pencil. Een prima potloodje, alleen vond ik het jammer dat hij niet ultra strakke lijnen trekt. Ik denk dat dat komt omdat hij iets te zacht is. 

Toch denk ik dat het prima is te gebruiken als smudge potlood.

Al met al vind ik Lord & Berry een leuk merk al vind ik de kwaliteit wel nog een beetje twijfelachtig. Misschien dat hun lipsticks en mascara's veel beter zijn, maar tot dusver ben ik nog niet heel erg onder de indruk. We gaan het zien :-)

En goed nieuws: webshop Cosmania waar Lord & Berry en heel veel andere unieke, buitenlandse merken te verkrijgen zijn, is nu geopend! Bezoek: www.cosmania.nl!


Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd of verkregen door een bedrijf of merk. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.

2 opmerkingen:

  1. Het ziet er goed uit, ik kende het merk inderdaad nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...