zaterdag 9 april 2011

Beautyblogger Presskit


Onlangs ontving ik een heel bijzonder pakketje in de post: de beautyblogger presskit van Demake'Up! Al jaren kun je met de producten van Demake'Up je gezicht reinigen van make-up en onzuiverheden. Want hoe leuk mooie looks ook zijn om te maken, het is ook een heel fijn gevoel om je huid weer te kunnen reinigen na een lange dag. En het is bovendien ook heel belangrijk want de grootste beauty boosdoener is nog steeds het niet verwijderen van make-up voor het slapengaan. In deze kit zitten de nieuwe producten van Demake'Up, die ik zorgvuldig voor jullie ga testen en er mijn ongezouten mening over zal geven.

 
En het brengt me meteen op de vraag: zijn jullie wel eens gaan slapen met make-up op? Per ongeluk óf expres?
 
Als ik voor mezelf spreek: ik vergeet eerder mijn lenzen uit te doen als ik ga slapen, dan mijn make-up. Ik haal altijd (ook al is het 4 uur 's nachts) mijn make-up eraf. Ik heb wel eens gehad dat ik mijn mascara er niet goed af heb gehaald met als gevolg zwarte vlekken op mijn kussen.

Hoe zit het bij jullie?

3 opmerkingen:

  1. Ik haal mijn make-up er altijd af, ookal ben ik tot heel laat/vroeg uit geweest. Ik kan het me gewoon niet permitteren om het niet te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk doosje en meestal verplicht ik mijzelf om make-up eraf te halen voordat ik ga slapen dus heb het nooit expres gedaan en denk per ongeluk ook niet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vergeet het behoorlijk vaak.. Nu let ik wel meer op.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...