zondag 3 april 2011

Nailart Inspiration


Zelf vind ik nailart prachtig, maar ik bak er helaas vrij weinig van. Toch vind ik het ontzettend mooi om er naar te kijken. En wie weet, misschien dat ik het ooit een keer laat doen. Als die dag komt, dan heb ik alvast een inspiratie! Maar ik ben benieuwd: zijn jullie wel goed in nailart?


Deze roosjes lijken me heel moeilijk om te maken. Ik ben in 2007 naar de Beauty Trends Special geweest. Een vakbeurs die elk jaar in de jaarbeurs in Utrecht wordt georganiseerd. Op deze beurs komen alle haar-, make-up- en nagelprofessionals samen om mooie dingen te creĆ«ren. Ook daar zag ik veel mooie nailart voorbij komen. Deze heeft een extra grote tip (het stukje roze nagel). Het staat heel mooi vind ik, maar het lijkt me alleen niet praktisch. Ik zou zelf daarom kiezen voor een kleinere tip. De steentjes/plakkertjes vind ik wel ontzettend mooi.Deze gave nagels zou ik wel een keer zelf willen maken. Het is inderdaad niet echt nailart, maar toch zeker een variatie op de French manicure. Ik zou de kleuren ook aanpassen op mijn outfit. Zoals misschien roze met mintgroen of blauw met wit of rood.

Deze nagels vind ik echt heel leuk! De maakster heeft twee soorten nailart met elkaar gecombineerd. Heel leuk voor als je een bruiloft of een ander soort chic feestje hebt. De pastelkleuren maken het geheel af.


Doen jullie wel eens aan nailart? Wat maak je het liefst?4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...