vrijdag 1 april 2011

MAC Quite Cute Collectie


Denk aan roze, Hello Kitty en shimmer en je komt uit op de MAC Quite Cute Collectie. Deze nieuwe limited edition collectie van MAC doet zijn naam de eer aan. De collectie is geïnspireerd op Hello Kitty, ijsjes en het Japanse 'comic' stijltje. Kijk mee naar deze verbluffende collectie en maak je wishlist maar alvast op!

Ik denk dat ik nog nooit zo blij geworden ben van een make-up collectie. Wat een lieve kleuren en mooie texturen! Vooral de blushes word ik erg blij van. En nee, hoe hard je ook met je kwast erover heen gaat, het hartje verdwijnt niet!


Hoe leuk en origineel bedacht, z'on lief hartje! Ik heb op het MAC Event de collectie al even kunnen bewonderen. Het hartje bevat shimmer, en de blush zelf is wat matter. Mineralize Blush in de kleuren: Giggly, MissBehave en Sakura €22.50


De lipsticks zien er ook fantastisch uit! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet snel de kleur paars zal kopen, maar desondanks word ik heel blij van al die kleurtjes. De lipsticks zijn verkrijgbaar in de kleuren: Playing Koi, Yum Yum, Quite Cute, Play Time en Saint Germain voor €17,50. De namen passen echt bij de lipsticks, zo zoet en bubbly!




Voor de nagellakliefhebbers: Nail Lacquers in Ice Cream, Little Girl Type en Mischievous Mint. €12
De lipgloss die Plushglass heten: Bubble Tea, Fashion Fanatic, Girl Boy en U t.w.v. €17 
Helemaal in de pasteltrend deze palette genaamd Cutie Quad. Ze zijn gevuld met de kleuren: Goody Goody Gumdrop, Boy Crazy, Moshi! Moshi! en Azuki Bean. €38
Someone lend me a Japanese dictionary please ;-)

Deze schattige potloodjes zijn ideaal als basis voor je lipstick. Lip pencil in Boldy Bare, Naked Liner en In Synch €15



Eyeliner Rabid Black €18,50. Voor een zwoele opslag



Wat vinden jullie van deze collectie? Ik zelf houd wel van pastel tinten. Al geef ik toe dat ik de paarse lipstick zal laten voor wat het is. Nog een paar nachtjes slapen, want de MAC Quite Cute collectie ligt vanaf 2 april in de winkel (MAC Counter). Ik ga zeker weten proberen om wat te kopen. Ik zou het liefst de lipstick Playing Koi, de blush MissBehave en de Plushglass Fashion Fanatic willen hebben. Oh my, oh my, dat wordt een aanslag op mijn bankrekening... Zucht....   


Dus save the date: vanaf 2 april. Ren, nee, vlieg naar de winkel ;-)

Update: Gisteren (4 april) ben ik naar de MAC Pro Store in Amsterdam geweest. Het is een mooie collectie alleen bleek het voor mijn huidtint en ondertoon (geel) niet echt geschikt te zijn. Alles was te bleek en het kleurde gewoon niet mooi. Helaas ben ik dus met lege handen thuisgekomen. Jammer, maar volgende keer beter!


2 opmerkingen:

  1. Ik wil de paarse lipstick en gloss! Vind het een erg mooie kleur, niet voor mezelf maar om in mijn werk te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...