woensdag 30 maart 2011

My B.O.B.


Na 22 jaar altijd lang haar gehad te hebben, vond ik het nu eens tijd worden voor een verandering. Iets anders, iets heel anders. Korter dus. En het werd een bobline! Ik loop al een dag rond met dit kapsel and ik begin eraan te wennen. Ik ben er zelf heel erg blij mee! Kijk mee naar de before and after shots!



Okee. Zo zag ik er dus before uit. Sinds jaar en dag heb ik bijna altijd wel lang haar gehad. Ooit in mijn haargeschiedenis heb ik het wel eens laten knippen tot op mijn schouders, maar zo kort als de coupe die ik nu heb, never nooit. Guess hoeveel er af is gegaan? Meer dan 30 cm!

Mijn kapper Anthony van Bubblekid in Amsterdam wees me erop de vorige keer toen ik langskwam, dat ik eens zou moeten overwegen of ik niet eens een bob wilde laten knippen. En onlangs was het zo ver: de schaar erin! Zoals je kunt zien in de post hiervoor, had ik een moodboard meegenomen. Maar ik heb Anthony het volle vertrouwen gegeven en hij heeft met zijn gouden handen en schaar iets ontzettend moois gecreeƫrd. Daarom was ik eigenlijk ook niet bang. Meer onwijs nieuwsgierig!





Met flits en een beetje messy zodat je de lagen kunt zien :-)

Wat vinden jullie van deze metamorfose? Beter of niet?

6 opmerkingen:

  1. Ik vind het een onwijs leuk kapsel. Beide staat het je erg goed vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het staat je leuk!
    Ik zou dat nooit durven, mn haar af laten knippen.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het staat je echt superleuk! :D Helemaal klaar voor de lente en zomer, hehe ;) Mooie ketting trouwens! :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...