vrijdag 18 februari 2011

Review: Benefit High Beam


Ik ben dol op vloeibare highlighters. Zeker nu de lente (en straks de zomer) aanbreekt en er (hopelijk) veel zonnige dagen aanbreken, vind ik het heerlijk om een highlighter aan te brengen. Het laat je er gezond uitzien en geeft een mooie gloed. Onlangs had ik de mogelijkheid om de vloeibare highlighter van Benefit te testen. Lees snel verder om te weten wat ik er van vond!

Benefit San Francisco is een Amerikaans make-up merk en is te koop bij de Sephora counters. Het merk is te herkennen aan de retro uitstraling. Ik vind het zelf een erg mooi merk, maar erg goedkoop is het niet. Vandaar dat ik er niet veel producten van heb. Toch sta ik altijd begerig te kijken als ik bij de Sephora ben. 


Ik heb al eerder een artikel geschreven over vloeibare highlighter waarin de voordelen van dit product uitlegde. Benefit heeft ook fijne highlighters in hun collectie: High Beam en Moon Beam. High Beam is een zilverroze vloeibare highlighter en Moon Beam is een perzikkleurige highlighter. 

Vandaag heb ik High Beam getest. En dit is wat Benefit erover vertelt:
Gisele wie? Onze hoogdravende highlighter is internationaal beroemd als supermodel in een flesje en gemaakt om over het podium te dansen... of een steegje in. Gebruik de zilverroze dauwdruppels op je jukbeenderen en wenkbrauwen en vermeng het met een vochtinbrengende crème voor een 'kijk dan naar mij' - glans over je hele gezicht. 


Deze highlighter belooft dus een gezonde, mooie gloed die de mooie gelaatstrekken van je gezicht moet accentueren. Maar wat doet het product nu echt? Het potje ziet er een beetje uit als nagellak, want het heeft ook echt een kwastje. Het is een heel lichte substantie, zilver/roze achtige kleurtje. Zie de swatch op mijn hand. Hij ruikt niet sterk, maar heeft ook geen parfum wat er aan toegevoegd is. De geur is dus niet opvallend.



Het product smeert gemakkelijk uit, al heb ik wel de indruk dat het snel intrekt. Dus daarom is het handig om de highlighter licht aan te brengen en goed uit te smeren. Mocht je iets meer willen aanbrengen dan kan dat natuurlijk altijd, maar ik ben begonnen met een subtiele glans. Zoals ik al vertelde in mijn highlighter-artikel breng ik vloeibare highlighter aan in een

C-vorm aan de zijkant van mijn gezicht. Ik heb eerst mijn foundation aangebracht en vervolgens de High Beam. Beide hem ik geblend met mijn foundationkwast waar nog een klein beetje foundation op zat.

















































Zoals je kunt zien laat de High Beam een subtiel glansje achter en krijg ik de gezonde glow die ik wil. Ik ben erg blij met de High Beam. Ik had hem al een paar keer gezien in Sephora maar twijfelde of ik 'm zou kopen. 

Investering waard omdat...
- Hij smelt weg in je huid
- Het geeft een mooie gezonde glow
- Het plakt niet 
- Hij is niet te licht (maar je kan natuurlijk ook altijd voor Moon Beam kiezen)
- Hij is makkelijk aan te brengen

Misschien geen goed idee omdat...
- Als je €23 te veel vindt voor een vloeibare highlighter
- Als je van plan bent het niet te vaak te gaan gebruiken
- Als je niet houdt van producten die snel intrekken

Zou ik dit product opnieuw kopen als het op is? Ja.

Wat vind jij van de producten van Benefit? Op mijn verlanglijstje staat That Gal - concealer en primer in één!

De vloeibare highlighters High Beam en Moon Beam kosten €23 en zijn te koop bij Sephora.

5 opmerkingen:

  1. Inderdaad een mooie highlighter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De glans op je jukbeenderen komt mooi over op de foto's!
    Definitely nr.1 op mijn Benefit-wishlist ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kwam op je blog terecht doordat ik opzoek was naar een revieuw over deze highlighter! Ik heb inmiddels de benefit High Beam en de benefit Moon Beam besteld. Inmiddels ben ik al een paar dagen actief op je blog. Je blog is echt leuk en ik zal zeker blijven komen!

    Veel lief! xx

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...