woensdag 4 augustus 2010

Beauty tools #1


Sommige beautytools zijn gewoon onmisbaar in je toilettas! En ze zijn vooral erg handig.
Deze week: de Beauty blender! Dit is een ei-vormig sponsje die je helpt je make-up egaal aan te brengen. Vloeibare foundation en blusher wordt perfect aangebracht op je huid zonder dat pancake effect!
De Beauty blender is onder veel beauty bloggers al een begrip geworden, een echte musthave voor beauty addicts. De Beautyblender is een ontwerp van Hollywood top make-up artists Rea Ann Silva en Veronica Lorenz. Zij verzorgen de make-up voor onder meer wereldsterren als Beyoncé en Gwen Stefani. Ook andere A-listers zijn fan van de Beauty blender.

De Beauty blender is heel gemakkelijk in gebruik. Je kunt het sponsje nat maken, maar je kunt 'm ook droog gebruiken om make-up mee aan te brengen. De grote ronde zijde van de Beauty blender gebruik je voor de grote oppervlakten van je gezicht. Het puntje gebruik je voor moeilijk bereikbare plekjes zoals je neus en rondom je mond.
Je kunt ook een duo pack kopen waarbij een beauty blender cleanser zit, speciaal om het sponsje mee schoon te maken. Ideaal dus voor een mooie, egale make-up look!

Hebben? Hij is binnenkort verkrijgbaar bij The Boozyshop voor €24,95.

2 opmerkingen:

  1. cute blog!

    please check out my blog and follow it if you like it-- katslovefashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you! I´ll check your blog, thnx for the reply. Stay tuned for more posts, I just got back from vacation so that explains the lack of posts :-)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...